+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

USB sticks 4 gb

(22)

USB sticks 4 gb bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte usb sticks 4 gb relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb sticks 4 gb bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb sticks 4 gb met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 57 klanten

Een goedkope USB stick 4GB: een relatiegeschenk om mee uit te pakken

Een backup maken van belangrijke data is vandaag een must. Dat geldt voor zowel zakelijke als persoonlijke zaken. Wanneer u een goedkope USB stick 4Gb uitdeelt aan uw relaties, geeft u hen in feite een flink hulpmiddel waarmee ze belangrijke zaken op een veilige manier kunnen opbergen. Hebt u personeel dat met de laptop werkt onderweg, laat een USB stick bedrukken waarop ze een kopie zetten. U bent verzekerd tegen dataverlies en zij gaan met een gerust gemoed de baan op. Ook uw zakenrelaties zullen uw doordachte giveaway met een blik van verstandhouding in ontvangst nemen.

Een USB stick bedrukken: ruimte voor uw logo en andere belangrijke zaken

Een memorystick met drukknop en draaimechanisme, een beetje zoals veel moderne autosleutels. Een extra bescherming voor de plug van de goedkope USB stick 4Gb en het ziet er nog eens flitsend uit. Of neem nu de Touch Pen USB Flash. Dankzij de ingebouwde micro-USB poort kan deze ook aangesloten worden op een Androïd tablet. Een USB stick bedrukken bij Allgifts.be betekent dat u ruim de keuze hebt en voor ieder doelpubliek de gepaste USB stick vindt. De bewondering die u oogst met uw knappe giveaway liegt er niet om.

Een bedrukte USB memorystick 4GB? Giga promotie

Met het bedrukken van een goedkope USB stick 4GB deelt u een relatiegeschenk uit dat indruk maakt. Hier kan men al een en ander op kwijt. Fijn voor uw relaties en gezond voor uw promotie. Uw logo moet natuurlijk de blikvanger zijn op dit gegeerde relatiegeschenkje. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen bij Allgifts.be. Zij weten perfect hoe ze uw logo op de juiste manier op de USB stick bedrukken moeten, zodat uw relaties uw merk en de USB stick zien als een onvervreemdbaar geheel.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster