+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Strandartikelen

(155)

Is het bijna zomer?  Dan zijn strandartikelen altijd populair. Kies bijvoorbeeld voor een mooie strandbal, een leuk strandspelletje, of gaat uw voorkeur uit naar het strandemmertje met inhoud? Voor welk geschenk u ook kiest, iedereen heeft een geweldige tijd op het strand dankzij uw cadeau.

 

Strandartikelen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte strandartikelen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals strandartikelen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk strandartikelen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 167 klanten

Kinder strandset bedrukken

v.a. € 1,20

BeachGames spel bedrukken

v.a. € 2,49

Zomer spel set bedrukken

v.a. € 8,16

Tip!
Strandstoel bedrukken

v.a. € 20,06

Strandstoel bedrukken

v.a. € 10,30

Strandartikelen bedrukken: geef uw relaties al een optie op zomerplezier

Strandartikelen bedrukken en aan uw relaties uitdelen: u hoeft er echt niet mee te wachten tot de maanden met een 'r' in de naam voorbij zijn. Het hele jaar door spreken deze relatiegeschenken tot de verbeelding en toveren ze een glimlach op het gelaat van uw aangenaam verraste relaties. Scholen, allerlei instanties, ziekenfondsen, klein- en groothandels, allemaal zijn ze gebaat met bedrukte strandartikelen. Zee en strand oefenen altijd een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op jong en oud. Stel uw relaties aangename vakantiemaanden in het vooruitzicht en schenk hen een strandartikel.

Bedrukte strandartikelen: ideeën in overvloed

De klassieke strandbal. Een eyecatcher van formaat die uw logo eruit doet springen. Strandstoelen, strandspellen, luchtbedden, strandmatten: het zien alleen al van het ruime aanbod bij Allgifts.be doet de vakantiekriebels opspelen. Laat strandartikelen bedrukken of andere outdoor artikelen en uw relatiegeschenk treft altijd doel. In welke branche u opereert maakt op zich niet zoveel uit. Denk maar eens aan de impact die uw relatiegeschenk maakt op een goed bevolkt strand. Uw logo dat zorgt voor spelen en genieten, van een zandkasteel voor de kleinsten tot een partijtje strandvolley. Aandacht troef.

Strandartikelen bedrukken: opgemerkte promotie

Welk strandartikel u ook bedrukt, het zal gezien worden. Daar zorgen wij bij Allgifts.be wel voor. Om bij ons een bestelling te plaatsen hoeft u zelfs geen account aan te maken. Welke vraag u ook hebt, u kunt er bij ons mee terecht. Onze transparante werkwijze en onze flexibele service zorgen ervoor dat u het productieproces op de voet kunt volgen. Een spoedbestelling, een aanpassing? Wij houden rekening met uw wensen en denken oplossingsgericht met u mee. Vertrouw op de ervaring van ons team en u hebt een relatiegeschenk waar u en uw relaties veel plezier aan beleven.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster