Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Verpakkingen mokken bedrukken en uw logo houdt een belofte in

Iets wegschenken is altijd prettig. Als u het relatiegeschenkje speciaal verpakt en voor die gelegenheid kartonnen doosjes bedrukken laat, krijgt uw cadeau er een exclusieve meerwaarde bij. Dat u er tegelijkertijd uw logo op kwijt kunt is mooi meegenomen. Met een mok in een kartonnen doosje verrast u uw werknemers, bedrijfsbezoeken en uw klanten. Een mooi aandenken in een leuke verpakking waarbij uw logo zich ten volle kan profileren. Door de bescherming van het relatiegeschenkje scoort u nog eens extra.

Kartonnen doosjes bedrukken: een geschenkje op zichzelf

Los van de inhoud van een mooie verpakking, zal de belangstelling alleen al gewekt worden door het verpakkingsmateriaal zelf. De moeite die u zich getroost om uw relatiegeschenk in een verwachtingsvol doosje te steken, vertaalt zich in een welwillende en aangename belangstelling. Bij Allgifts.be kunnen wij verschillende maten van verpakkingsdoosjes bedrukken voor de mokken naar u keuze. Het verhoogt de waarde van uw merk en van uw relatiegeschenk. Zelfs als u simpele kartonnen doosjes bedrukken laat met enkel en alleen uw logo op, is dat genoeg om uw relatie te overtuigen van de zorgzaamheid die u aan uw producten besteedt: een niet onbelangrijk detail.

Verpakking mokken bedrukken: levensgrote visitekaartjes

Laat kartonnen doosjes bedrukken en u hebt altijd iets in huis om uw relatiegeschenk in weg te geven. U kunt voor iedere actie een mok of een ander relatiegeschenk kiezen en verpakken in de intussen bij uw merk horende bedrukte verpakking, zodat uw klanten op den duur benieuwd zijn wat ze nu weer zullen vinden in het aanlokkelijke doosje. Onze specialisten bij Allgifts.be maken ware kunstwerkjes van uw logo en kartonnen doosjes. Gevectoriseerd artwork voor een haarzuivere bedrukking en de garantie van een op alle gebieden uitblinkende service.

 

9
2109 Beoordelingen
9 Op basis van 2109 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999