+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Sportartikelen

(147)

Sportartikelen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte sportartikelen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sportartikelen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sportartikelen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 265 klanten

Trainingsvoetbal bedrukken

Offerte opvragen

Polsband bedrukken

v.a. € 0,60

Recreatievoetbal bedrukken

Offerte opvragen

Impact voetbal bedrukken

v.a. € 4,59

Activity Tracker bedrukken

v.a. € 11,63

Tip!
PVC voetbal bedrukken

v.a. € 4,16

Polsband bedrukken

v.a. € 0,89

Wedstrijdvoetbal bedrukken

Offerte opvragen

Tip!
Hoofdband bedrukken

v.a. € 1,15

PVC voetbal bedrukken

v.a. € 3,78

Promovoetbal bedrukken

Offerte opvragen

Hoofdband bedrukken

v.a. € 0,85

Sportartikelen bedrukken: een boost voor uw imago

Iedereen sport zowat tegenwoordig, van het gezapig joggen in het park of op straat tot een partijtje voetbal. Ideale terreinen om uw logo op los te laten. Wanneer u sportieve relatiegeschenken uitdeelt, geeft u een dynamische flair aan uw naam. Allerlei sportclubs zullen gretig uw sportieve relatiegeschenk in ontvangst nemen, om van scholen nog maar te zwijgen. U kunt evenementen opfleuren en sportartikelen bedrukken met uw naam: uw logo zal gegarandeerd aandacht genereren. Sport is alomtegenwoordig: deel sportieve relatiegeschenken uit en ook uw naam is alomtegenwoordig.

sportieve relatiegeschenken: gezond voor lijf en logo

Bij Allgifts.be kunt u talloze sportartikelen bedrukken, van een voetbal over een badminton set tot een stappenteller toe. Jeu de boules voor uw wat gezapiger cliënteel; een bedrukte frisbee voor het jonge grut en voor de hondenliefhebbers; een yogamatje voor de mama’s. U ziet dus dat u sportieve relatiegeschenken heel het jaar door kunt uitdelen en dat u er een erg gevarieerd publiek mee kunt bekoren. Uw relatiegeschenk krijgt de gepaste aandacht en professionele bedrukking bij Allgifts.be. Al onze producten zijn bovendien CSR gecertificeerd, dus ook daarin handhaven wij een sportieve fair play.

Bedrukte sportartikelen: kort op de bal spelen

De grote keuze aan sportartikelen bij Allgifts.be zorgt ervoor dat u beslist een relatiegeschenk vindt dat nauw aansluit op uw corebusiness of activiteit. Van dienstensector tot pakweg fabrikant van gazonmaaiers: met sportieve relatiegeschenken toont u zich als een actieve en positieve ondernemer. U zet uw relaties aan tot bewegen en tegelijkertijd beweegt u hen om uw logo in herinnering te houden. Allgifts.be maakt van elk relatiegeschenk een win-win item. Enerzijds door de uitmuntende service, anderzijds door de kennis van 20 jaar marktervaring die uw relatiegeschenk ten goed komt.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster