Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Schmink bedrukken: geef uw relaties een kleurtje

Op bepaalde tijden is het toegestaan om eens helemaal uit de bol te gaan. Denk maar aan de kleurrijke meutes die opdoemen bij internationale sportwedstrijden. Toon uw supportershart en laat uw logo op schmink bedrukken. Zulke sticks worden rondgedeeld onder de vrienden, die zich allemaal tooien in de kleuren van hun favoriete ploeg. Uw logo krijgt dus het nodige bekijks. Zulke gadgets zijn erg gegeerd door jonge enthousiaste sportfans en supportersclubs. Ook uw medewerkers of de werknemers van bedrijven die u bezoekt kunnen zich met uw relatiegeschenk opmaken om het team aan te moedigen.

Bedrukte schminksticks voor een trotse promotiecampagne

Bij Allgifts.be beperken we ons niet tot de eigen nationale kleuren. U kunt bij ons net zo goed schmink bedrukken waarmee uw relaties kunnen supporteren voor bijvoorbeeld Franse of Duitse teams. Fijn als u bedrijven bezoekt of zelf bezoekt krijgt van internationale delegaties. Zulke informele gifts versterken de vriendschapsbanden en zorgen tegelijk voor een gezonde competitiviteit. In onze afdeling fan- en feestartikelen vindt u nog heel wat giveaways waarmee u het sportieve karakter van uw logo extra in de verf kunt zetten. Staat u op een beurs en er is een groot sportevenement in aantocht, dan hebt u met bedrukte schmink een ideaal relatiegeschenk dat direct alle barrières weghaalt.

Schminken met uw logo: laat uw relaties kleur bekennen!

Als u nu gekke hoeden, toeters, vlaggen of schmink bedrukken wilt: bij Allgifts.be voorzien we ieder gewenst relatiegeschenk van uw logo. Printen, laseren, de speciale doming-techniek; wij beheersen het allemaal tot in de puntjes. Naast al die vakkennis kunt u ook nog eens rekenen op een solide, transparante service waarbij we onze hand niet omdraaien voor een spoedbestelling en in staat zijn een last-minute aanpassing door te voeren.

9
2109 Beoordelingen
9 Op basis van 2109 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999