Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Een doucheradio bedrukken: luidkeels meezingen met uw logo

Onder de douche zingen: een betere manier om de dag te beginnen bestaat er haast niet. Laat een doucheradio bedrukken en uw logo deelt mee in het goede humeur. Wees maar zeker dat uw relatie grote ogen trekt als u hem of haar dit aparte relatiegeschenkje overhandigt. De nieuwsfreak hoeft het ochtendjournaal niet te missen, de aspirant zanger of zangeres kan eens ongeremd een aria ten beste geven met uw doucheradio als inspiratiebron. Met een doucheradio haalt u zich met graagte de sympathie en het welbevinden van uw relaties op de hals.

Een badkamerradio bedrukken: veilig muziek luisteren

Een badkamerradio bedrukken die met een handige haak naast het douchegordijn opgehangen kan worden, of een doucheradio bedrukken die met een zuignap op een badkamertegel kan bevestigd worden. Swingend de dag beginnen: een ultiem cadeautje voor uw personeel. Ze komen al helemaal fris en vrolijk in de juiste mood aan op de werkplek. Introduceert u een nieuwe shampoo of zeep, verkoopt u badkameraccessoires: laat een badkamerradio bedrukken met uw logo, deel hem uit en iedere dag begint goed voor uw relatie, net zoals ook uw dag helemaal gemaakt zal zijn.

Een doucheradio bedrukken: fijn om te zien en te horen

Als u een douche- of badkamerradio bedrukken laat, is uw logo zowat het eerste wat uw relatie ziet, na zijn of haar eventuele partner dan. Deze bedrukken wij tot nader order nog niet, maar uw badkamerradio bedrukken wij met het ons intussen welbekende, hoogtechnologisch vakmanschap. Daarnaast garandeert Allgifts.be u een puntgave service, van bestelling tot levering, in al zijn facetten. Onze transparantie is uw zekerheid voor een swingend, aantrekkelijk relatiegeschenk.

 

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999