I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 4 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Kompassen bedrukken: promotie die de weg wijst

Hoe zorgt u ervoor dat uw relaties het noorden niet verliezen? Laat kompassen bedrukken. Uw relatiegeschenk houdt uw relaties op het juiste spoor en uw logo geeft de richting aan. Een kompas is niet iets wat de mensen snel zelf aankopen, maar als relatiegeschenk is het iets wat gekoesterd wordt. Het heeft iets avontuurlijks, maakt de ontdekkingsreiziger in ons wakker. Een kompas bedrukken en wegschenken is daarom bij uitstek geschikt in de sport- en vrijetijdszaak, bij sportmanifestaties zoals een autorally of als educatieve gadget aan scholen.

Een kompas bedrukken: ontdek de promotionele waarde ervan

Een elegant kompas in een luxueuze uitvoering, aangeboden in een metalen geschenkdoos: een relatiegeschenk dat indruk maakt. Een inklapbaar, stalen kompas voor de doorgewinterde vrijbuiter. Een outdoor set met multifunctioneel zakmes en zaklamp. Allemaal staaltjes van doordachte relatiegeschenken die het verschil maken voor uw omzet. Kompassen bedrukken levert uw naam standing en cachet op. Het geeft aan dat u verder durft gaan, nieuwe horizonten blijft verkennen. Laat een kompas bedrukken om de degelijkheid van uw merk extra te benadrukken.

Kompassen bedrukken: stay on track

Een standingvol kompas, knap bedrukt of kunstig gelaserd door Allgifts.be. Een eyecatcher op het bureau, een navigatiehulp voor de natuurliefhebber. Uw relatiegeschenk maakt nieuwsgierig. Niet alleen door de onfeilbare werking ervan, maar ook door de feilloos aangebrachte opdruk door onze specialisten. Uw vraag: ‘waar het logo op het kompas bedrukken?’ is voor ons het sein om u met raad en daad te wijzen op de vele mogelijkheden die we bij Allgifts.be ter beschikking hebben. Vanaf de eerste klik waarmee u uw bestelling doet tot het moment dat u uw bestelling aangeleverd krijgt, kunt u blijven rekenen op de ongeëvenaarde service van ons team.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018