Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Draaggewicht kg
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een hangmat bedrukken: hang het uit met uw logo

Uw relaties zullen opkijken als ze uw geschenk in ontvangst nemen. Niet iedere dag komen ze een producent tegen die een hangmat bedrukken laat om promotie te maken. De reacties liegen er dan ook niet om. Met zulk een relatiegeschenk een nieuw model auto aanprijzen, of als tuinaanlegbedrijf uw klanten al doen popelen naar de zomer: geef toe dat het iets aparts heeft. U hoeft zich trouwens niet te beperken tot hangmatten voor buitenshuis gebruik. In onze collectie vindt u ook een hangmat die in een veranda of zelfs in de ontspanningsruimte voor het personeel kan opgehangen worden.

Bedrukte hangmatten: een relatiegeschenk dat doet wegdromen

Handelt u in tuingereedschap of sportartikelen? Bent u een bouwpromotor? Laat een hangmat bedrukken en uw relaties zullen u niet licht vergeten. Een authentieke hangmat, uitgevoerd in zwaar katoen of een Bora Bora hangmat in natuurlijk canvas met een draagvermogen van 100 kg: een fantastisch item om weg te geven. Dit relatiegeschenk spreekt tot de verbeelding en geeft uitzicht op onbezorgd luieren. U beloont op die manier uw relaties voor hun trouw aan uw merk en in ruil zullen zij aan iedereen die het horen wil hoog opgeven over uw vrijgevigheid.

Een hangmat bedrukken: onbekommerd promotie voeren

Uw bedrukte hangmat maakt de tongen los, wees daar maar zeker van. Het is een item dat al van ver de aandacht naar zich toezuigt. Dan kan maar beter uw logo er klaar en duidelijk op staan. Bij Allgifts.be weten we wel raad met uw excentrieke relatiegeschenk. Mij maken van uw hangmat als het ware een swingend banier dat een logische eenheid vormt met uw logo. Wilt u meer weten over het bedrukken van een hangmat of andere relatiegeschenken, dan kunt u uitgebreid chatten met een van onze enthousiaste medewerkers.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999