I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
1.2
5.9
-
Kleur
Materiaal
Spf
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

5 producten Sorteren op:
4 door 1 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Aftersun bedrukken? Zoek niet langer!

Zoek niet langer wanneer u zocht naar een perfect zomers geschenk! Laat aftersun bedrukken en maak uw relaties blij! Met aftersun bedrukken zorgt u voor een geschenk dat er hartstikke leuk uitziet en dat ook nog eens heel handig is. Wie neemt het niet mee op vakantie? Aftersun is een must tijdens de warme zomermaanden. Het verzorgt en hydrateert de huid nadat het bruin (of rood) is geworden in de zon. Onze aftersun met logo zorgt voor een heerlijk verkoelde, gehydrateerde en zachte huid tijdens uw zomeravonden.

Dat zit gesmeerd: aftersun met logo

Ziet u het al voor zich? Een mooie fles of tube met heerlijk verkoelende crème, en dat met úw logo erop! Wat zal uw relatie zich speciaal voelen bij het krijgen van een mooie tube aftersun met logo. Kies iets moois uit; we hebben aftersun in tubes, maar ook als handige spray! Uw relatie wordt elke keer weer aan uw bedrijf herinnerd en zal sneller u als voorkeur hebben boven wie dan ook! Verwen uw relaties eens lekker en laat nu aftersun bedrukken!

Zo gaat aftersun bedrukken in z'n werk

Uw aftersun bedrukken we in veel gevallen all over op de tube. Zo valt u uitstekend op bij uw relaties en de mensen er omheen. Want ook vrienden of familie die de aftersun met logo gebruiken, komen natuurlijk in aanraking met uw logo. Hoe we uw aftersun bedrukken, hangt altijd af van het materiaal en de vorm. De bedrukking kan in sommige gevallen op aanvraag zijn, maar meestal zetten wij 1 of 2 geschikte drukmethoden voor u klaar. Die verschillen vaak in het aantal mogelijke kleuren. Soms kunt u in 1 kleur drukken en soms in meerdere.

Wij staan voor u klaar

Natuurlijk kunt u onze mensen altijd inschakelen wanneer u vragen heeft over onze relatiegeschenken of over bedrukking. Onze gespecialiseerde mensen staan voor u klaar en kunnen u uitstekend adviseren! Bestel en ontdek wat wij voor u in huis hebben!

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award