Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
15 producten

Kelnersmes bedrukken: handig uitschenken met uw logo

U hebt ze vast wel eens gezien: die handige attributen waarmee kelners jongleren en hun kunsten tonen aan uw tafel: let eens op of er op het kelnersmes dat ze gebruiken een logo staat. Neen? Hoog tijd dat u uw neus voor zaken gebruikt en kelnersmessen bedrukken laat om uw naam in het rondte te doen gaan. Baat u zelf een restaurant uit, laat een sommeliersmes bedrukken om uw kelners ermee uit te rusten. Uw zaak wint aan cachet. De veelbetekenende blikken die uw gasten elkaar onderling toewerpen spreken boekdelen.

Een kelnersmes bedrukken: de kroon op uw logo

Handelt u in wijn, laat dan een sommeliersmes bedrukken als logische giveaway, maar pakweg doe-het-zelvers en de klanten van uw carwash lusten ook wel eens een goed glas wijn. Een kelnersmes bedrukken is bijgevolg een leuk, onverwacht relatiegeschenkje dat heel wat reacties zal losweken. Uw elegante kelnersmes steelt de show bij elk gezellig samenzijn of op een uitbundige feesttafel. Samen met bedrukte borden en glazen zorgt uw logo voor een geslaagde avond. Het is goed consumeren met uw naam.

Sommeliersmes bedrukken: uw naam voor fijnproevers

U kunt een luxueus, in palissanderhout uitgevoerd sommeliersmes bedrukken dat in een stemmig doosje zit. Een karaktervol relatiegeschenk om uw relaties te bedanken voor het vertrouwen dat ze in u stellen. Of laat bij Allgifts.be een kelnersmes annex flesopener bedrukken voor alledaags gebruik dat zijn plaatsje krijgt in de besteklade. Wilt u meer inspiratie opdoen voor een aansprekend relatiegeschenk, reken dan op Allgifts.be. Met onze 20 jaar marktervaring kunt u rekenen op een partner die weet wat een gericht relatiegeschenk voor uw zaak kan betekenen.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999