+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Bierglazen

(25)

..

Bierglazen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte bierglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bierglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bierglazen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 35 klanten

Bierglazen bedrukken: onmiddellijke respons

Een biertje. Bestaat er een traditioneler drankje? Elk festival, stadsfeest of evenement zou direct zijn eigenheid verliezen zonder de vertrouwde aanblik van bedrukte bierglazen. Afhankelijk van de omvang van deze of gene festiviteit kunt u plastic bierglazen bedrukken of exemplaren van glas gebruiken. Het voordeel van een goedkoop relatiegeschenk als bedrukte plastic bierglazen uit te delen betekent dat uw logo op korte tijd wijd verspreid wordt. Laat het nu carnaval zijn of een happening met de omvang van de Gentse Feesten: Bedrukte bierglazen uitdelen zal een gouden zet blijken.

Een bedrukt bierglas: ‘santé’ voor uw bedrijf

Breng u een nieuwe versnapering op de markt zoals een hartig hapje of een lekkere snack, dan smaakt dat ideaal af met een lekker fris biertje. Logisch dat u dit drankje dan aanbiedt in een bedrukt bierglas, toch? Plastic bierglazen bedrukken als aantrekkelijke weggever is dan weer ideaal voor allerlei verenigingen die een fuif, een quizavond of een andere ludieke festiviteit organiseren. U zet zichzelf in de kijker als een sociaal aanvoelend producent die de noden begrijpt van zulke groeperingen. Dat daarmee tegelijk uw logo in een gunstig daglicht wordt gesteld maakt de commerciële aandacht alleen maar groter. Niet alleen voor drinkwaar, maar ook voor etenswaar hebben wij bij Allgifts.be verrassende ideeën voor al uw promotionele activiteiten.

Bedrukte bierglazen: instant succes

Een bedrukt bierglas geeft een direct resultaat: de consument ziet letterlijk wat hij of zij in de hand heeft. Massa-evenementen of exclusieve productintroducties: met een bedrukt bierglas krijgt uw merk onmiddellijk de gepaste aandacht. Bij Allgifts.be zorgen wij dat u zich volledig kunt concentreren op uw geplande promotie. Wij zorgen ervoor dat uw gekozen glas en uw aangeleverde logo een perfecte symbiose vormen voor een geslaagde actie.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster