Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Zakdoekjes met logo, ze komen altijd van pas!

Zakdoekjes bedrukken is altijd een goed idee. Waarom? Nou, wie gebruikt ze niet? Iedereen is wel eens verkouden of heeft bijvoorbeeld hooikoorts. Hoe fijn is het dan om bedrukte zakdoekjes te krijgen? Ze komen altijd van pas! Plus, bedrukte zakdoekjes zijn altijd gemakkelijk mee te nemen in de broekzak of in de tas. Waar u ook heen gaat! Kijk eens rustig rond tussen alle vormen, soorten en maten waarin we uw zakdoekjes bedrukken. Wanneer u advies nodig heeft of vragen heeft, kunt u gewoon even bellen of mailen via bovenstaande contactgegevens. Appeltje eitje!

Waarom bedrukte zakdoekjes?

Met zakdoekjes bedrukken heeft u leuk en handig promotiemateriaal om bijvoorbeeld uit te delen op open dagen of beurzen. Ook leuk: kijk rond wat we nog meer hebben en combineer de bedrukte zakdoekjes met iets anders leuks in een goodie bag! Zakdoekjes bedrukken doen we in allerlei gekke en leuke vormen. Wilt u gewoon een subtiel pakje zakdoekjes? Of gaat u voor een mooie tissue box? Gewoon vierkant of in een rechthoek of driehoek? Het kan allemaal, niets is gek genoeg!

Bedrukte zakdoekjes: zo werkt het!

Uw zakdoekjes bedrukken we op verschillende manieren. De pakjes zakdoekjes voorzien we vaak van uw logo op 1 positie, waar uw logo uitstekend opvalt. Meestal is dit in 1 tot 4 kleuren. Bij de tissue boxen geldt dat we vaak over all bedrukken. Zo kunt u de box vullen met de kleuren van uw huisstijl. Ook leuk is trouwens het bedrukken van vochtige doekjes, bijvoorbeeld voor na het eten van kipkluifjes of spare ribs. Kies en combineer, voor het perfecte promotiemateriaal!

Zelf bestellen? Makkie!

U hoeft alleen maar uw voorkeuren aan te geven en uw logo of bedrijfsnaam te uploaden. De rest doen wij! Wij zorgen ervoor dat uw logo optimaal en haarscherp op de producten wordt gezet, voor het allerbeste resultaat. Voordat we drukken, sturen we u altijd een gratis digitale drukproef per mail voor akkoord.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999