Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Shakebeker bedrukken: shaken met uw logo

Shakes en smoothies: gezonde voeding die vandaag de dag razend populair is bij sporters en mensen die een gezonde levensstijl ambiëren. Speel erop in en laat een shakebeker bedrukken. Salades, yoghurt of proteïnedrankjes, allemaal in een handige shakebeker met grote opening. Spoor uw personeel aan tot gezond eten en zet uw argument kracht bij door ze een bedrukte shakebeker te schenken. Goede punten van volksgezondheid, van uw personeel en zeker zo gezond voor een positieve verspreiding van uw naam.

Een shakebeker bedrukken: hip en eigentijds

Een shakebeker bedrukken met een dop waarop u tegelijk een sinaasappel kunt persen. Verser kan een drankje niet zijn. Een saladebeker met bestek én uw logo, alles in één. Een kunststof ontbijtbeker voor de vroege vogels of een beker met een extra compartiment voor een later toe te voegen ingrediënt. Een must-do als u sportartikelen verkoopt. Met shakebekers bedrukken haalt u maximale respons uit een lage investering. Gezondheid is vandaag zulk een hot item, dat u met dit relatiegeschenk scoort bij elk evenement of elke promotie die u voor welk product dan ook organiseert.

Een bedrukte shakebeker: vitaminen voor uw merk

Shakebekers maken tegenwoordig deel uit van het lunchpakket van scholieren en werknemers. Ze zien er flashy uit en zijn daarom items bij uitstek om uw logo op te laten zetten. Shakebekers bedrukken is dus een slimme, eigentijdse manier om gezwind promotie te voeren. Uw logo krijgt een dynamische inslag, zeker als het op uw relatiegeschenk wordt aangebracht door Allgifts.be. Wij volgen de nieuwste druktechnieken op de voet om deze toe te passen in ons atelier. Het resultaat: een relatiegeschenk dat uw naam tot eer strekt.

 

9
2109 Beoordelingen
9 Op basis van 2109 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999