Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Kerstgeschenken Sinterklaas Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Badaccessoires bedrukken: persoonlijke hygiëne met uw logo

Niets zo verkwikkend als een heerlijk bad of een verfrissende douche om de dag te beginnen. Deel in die momenten en laat badaccessoires bedrukken voor uw relaties: een erg persoonlijk relatiegeschenk dat dagelijks in het vizier komt. Bij het begin van de dag is uw logo zowat het eerste wat uw relaties te zien krijgen als u dat op douche accessoires bedrukken laat. Een frisse reminder van uw merk waardoor men al fluitend aan de dag te begint. Zowel kinderen, dames als heren kunt u bekoren met zulke relatiegeschenken. Baat u een hotel uit? Verfraai de badkamer met badaccessoires met uw logo op.

Douche accessoires bedrukken: spetterende promotie

Een doucheradio, met of zonder zuignap, zodat uw relaties hun zangkwaliteiten onder de douchestraal kunnen botvieren. Badaccessoires bedrukken zoals een badeendje of een badthermometer in de vorm van een olijke krokodil. Het zijn van die onverwachte relatiegeschenken waarmee heel wat plezier in het vooruitzicht wordt gesteld. Of schenk een douchetimer voor de energiebewuste klant of een welness set om uw logo extra exclusiviteit te geven: zulke douche accessoires bedrukken levert steevast een verraste blik op. Met een welgekozen relatiegeschenk dat inspeelt op persoonlijke hygiëne genereert u het nodige opzien voor uw naam.

Promotie dicht bij uw relaties: laat badaccessoires bedrukken

Een gepersonaliseerde gift die uw naam een aparte uitstraling geeft: douche accessoires bedrukkenmaakt het waar. Bij Allgifts.be zorgen we ervoor dat uw relatiegeschenk een onmisbaar hebbeding wordt in de badkamer. Niet alleen zijn onze producten CSR gecertificeerd, ook de kwaliteit van de opdruk is van superieure kwaliteit. Uw logo wordt omgezet naar gevectoriseerd artwork, waarbij oog voor detail en een perfecte weergave gewaarborgd zijn. Uw enige zorg is het kiezen van een toepasselijk relatiegeschenk, al de rest laat u aan ons over. Ook bij die keuze kunt u trouwens beroep doen op onze expertise.

9
1753 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999