Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

USB auto opladers bedrukken

Naar het werk reizen, boodschappen doen, op vakantie met de auto... Er zijn tal van redenen te bedenken om de auto te pakken. We zitten over het algemeen dan ook vaak in de auto. Dan is het fijn om een mogelijkheid te hebben om de smartphone of een ander apparaat op te laden. Daar zijn onze USB autoladers perfect voor! Weet je niet wat voor USB aansluiting jij nodig hebt? Bekijk onze adviespagina over USB aansuitingen!

Een USB auto oplader bedrukken: nooit tijd verloren met uw logo

Iedereen is online vandaag en wil dat ook voortdurend blijven. Een relatiegeschenk als een USB auto oplader bedrukken is voor veel van uw relaties dan ook een geschenk uit de hemel. De verloren tijd in de files kan nu gebruikt worden om de smartphone of de tablet op te laden. Uw relaties hoeven zich ’s morgens geen zorgen meer te maken als ze merken dat de batterij indicator van hun kleinood gevaarlijk dicht in het rood komt. U bezorgt uw relaties een gerust gemoed. Uw logo wordt hun beste en onmisbare vriend.

Een bedrukte USB auto oplader: uw logo, vol energie

Een USB auto oplader bedrukken met twee of meer aansluitingen. Carpoolen wordt een stuk leuker. Combineer hem met een telefoonhouder: gebruiksgemak troef. Zit u in het verzekeringswezen, laat dan een auto USB oplader bedrukken die tevens dienst kan doen als noodhamer: u oogst er de nodige bewondering mee. Verkoopt u kampeerartikelen, werkt u in de reissector? Met een bedrukte USB auto oplader wint u het respect en de sympathie van uw klanten. Last but not least: rust uw wagenpark ermee uit. Uw medewerkers zullen u op handen dragen.

Een USB auto oplader bedrukken: voeding voor uw promotiecampagne

Hoe slimmer de gebruiksartikelen worden, hoe veelzijdiger het assortiment relatiegeschenken. Waren USB auto opladers enkele jaren geleden nog dure, futuristische gadgets, nu zijn het alledaagse voorwerpen geworden. Om ermee op te vallen moet uw logo er als het ware vanaf spatten. Reken daarvoor op de bedrukkingskunstenaars bij Allgifts.be. Zij toveren uw relatiegeschenk om tot een catchy giveaway waarmee het goed pronken is. De oerdegelijke service krijgt u er vanzelfsprekend met de glimlach bij.

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999