Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Hoeden bedrukken

Strohoed, zonnehoed, afstudeerhoed... Heoden zijn er in ontzettend veel soorten, voor veel verschillende gelegenheden. Hoeden bedrukken maakt dat je logo opvalt, doordat het op het hoofd wordt gedragen. Er zit geen kleding voor en het zit in de buurt van de ooghoogte. Voor de echte coutry fans zijn er meerdere soorten cowboyhoeden. Ook zonnehoeden zijn ontzettend hip, of komisch. Het kan beide. We hebben een speciale zonnehoeden categorie

Hoeden bedrukken: durf op te vallen

Met de hoed in de hand, komt u door het ganse land, zo wil het spreekwoord. Spreekwoorden zijn clichés en dus waar. Koppel het nuttige aan het aangename, laat hoeden bedrukken en ook uw logo wordt overal zichtbaar. Hoeden vallen op, geven een bepaalde flair aan het straatbeeld en tegelijk aan uw merk. Wilt u een ludieke campagne starten, een nieuw product op de markt brengen of een trend starten, dan hebt u met een bedrukte hoed als relatiegeschenk een gedroomde eyecatcher. Hoeden kunnen grappig zijn, modieus, trendy of uitdagend, maar altijd zijn ze opvallend aanwezig. Een voordeel dat u ten volle kunt benutten voor uw promotie.

Van de hoed en de rand

Een leuk strohoedje wegschenken tijdens de zomer bij de introductie van een nieuw ijsje. De klanten van uw reisbureau al in de juiste stemming brengen voor de keuze van een zomerse bestemming. Een opvallende hoed in de nationale kleuren tijdens grote sportevenementen. Een knotsgek exemplaar dat op de lachspieren werkt. Een stijlvolle zwarte maffiahoed als presentje bij een fles whisky. Vele beroepen hebben hun specifieke hoofddeksel; een gegeven dat u slim kunt toepassen op uw eigen branche. Bij allgifts.be zit er zeker een hoed in de collectie die aan uw doelgroep beantwoord. Perfect te combineren trouwens met bijvoorbeeld een passende sjaal.

Op het hoofd of op de hoedenplank

Heel wat mensen hebben op de hoedenplank van hun wagen een hoed liggen, soms louter als decoratie. Met uw logo op het hoofddeksel krijgt uw merk rijdende reclame. Hoeden bedrukken is dus een doordachte strategie waar u heel het jaar door de vruchten van plukt. Bij Allgifts.be verstaan wij de kunst om uw relatiegeschenk vakkundig te bedrukken. Ons vakmanschap is uw garantie voor een geslaagde campagne.

8.9
2123 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2123 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999