Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een snoeppot bedrukken: een zoethouder met naam

Het wachten aangenamer maken aan de kassa? Zet een bedrukte snoeppot met uw logo ernaast en vul deze met kleurige zoetjes. Taxibedrijven, transporteurs, decoratiewinkels: overal waar er volk over de vloer komt, doet een snoepje wonderen. Fabriceert u zelf snoep en wilt u een nieuw snoepje aan de man brengen? Laat snoeppotten bedrukken om er extra de aandacht op te vestigen. Een gevulde snoeppot is ook een ideale presentje voor uw personeelsleden, en al helemaal als deze kinderen hebben. Voor u het weet wordt u genomineerd als Beste Werkgever van het jaar.

Een bedrukte snoeppot: een magneet voor kinderen

Wilt u uw kindvriendelijk imago in de verf zetten, dan is een vrolijk bedrukte snoeppot zowat het ei van Columbus. Tandartsen en dokters die kinderen op hun gemak willen stellen met een (gezond) snoepje, winnen het kinderlijke vertrouwen met zulke relatiegeschenken. Het geeft ook nog eens een vrolijke en speelse toets aan een bureau, kabinet of wachtzaal, wat op zich al drempelverlagend werkt. Bij Allgifts.be kunt u niet alleen een snoeppot bedrukken laten, maar elk met etenswaar gerelateerd relatiegeschenk.

Een snoepje doet iedereen smelten

Een snoeppot bedrukken is een verrassend veelzijdig item om in te zetten als marketingtool. Bij Allgifts.be kunt u kiezen uit gevulde of lege exemplaren. U kunt ze zelf vullen met verpakte snoepjes zoals karamellen of lolly’s, maar u kunt er ook sleutelhangertjes of andere kleine gadgets in aanbieden. Op deze haast achteloze manier geeft u iedere klant een klein aandenken mee dat uw logo op elk moment van de dag in de picture brengt. U kunt dus een perfecte combine uitzoeken tussen de meer dan 60.000 relatiegeschenken bij Allgifts.be.

9
2050 Beoordelingen
9 Op basis van 2050 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999