I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Een snoeppot bedrukken: een zoethouder met naam

Het wachten aangenamer maken aan de kassa? Zet een bedrukte snoeppot met uw logo ernaast en vul deze met kleurige zoetjes. Taxibedrijven, transporteurs, decoratiewinkels: overal waar er volk over de vloer komt, doet een snoepje wonderen. Fabriceert u zelf snoep en wilt u een nieuw snoepje aan de man brengen? Laat snoeppotten bedrukken om er extra de aandacht op te vestigen. Een gevulde snoeppot is ook een ideale presentje voor uw personeelsleden, en al helemaal als deze kinderen hebben. Voor u het weet wordt u genomineerd als Beste Werkgever van het jaar.

Een bedrukte snoeppot: een magneet voor kinderen

Wilt u uw kindvriendelijk imago in de verf zetten, dan is een vrolijk bedrukte snoeppot zowat het ei van Columbus. Tandartsen en dokters die kinderen op hun gemak willen stellen met een (gezond) snoepje, winnen het kinderlijke vertrouwen met zulke relatiegeschenken. Het geeft ook nog eens een vrolijke en speelse toets aan een bureau, kabinet of wachtzaal, wat op zich al drempelverlagend werkt. Bij Allgifts.be kunt u niet alleen een snoeppot bedrukken laten, maar elk met etenswaar gerelateerd relatiegeschenk.

Een snoepje doet iedereen smelten

Een snoeppot bedrukken is een verrassend veelzijdig item om in te zetten als marketingtool. Bij Allgifts.be kunt u kiezen uit gevulde of lege exemplaren. U kunt ze zelf vullen met verpakte snoepjes zoals karamellen of lolly’s, maar u kunt er ook sleutelhangertjes of andere kleine gadgets in aanbieden. Op deze haast achteloze manier geeft u iedere klant een klein aandenken mee dat uw logo op elk moment van de dag in de picture brengt. U kunt dus een perfecte combine uitzoeken tussen de meer dan 60.000 relatiegeschenken bij Allgifts.be.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018