+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Bidons

(Geen resultaten gevonden)

Handig voor onderweg, tijdens het sporten, of met een dagje uit. Bidons komen altijd en overal van pas. De keuze is reuze en daarom helpen we u een handje. We hebben de best verkochte bidon voor u geselecteerd. Op nummer 1: de opvouwbare bidon!

Bidons bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte bidons relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bidons bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bidons met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 136 klanten

Geen resultaten gevonden.

Bidon bedrukken

Een drinkbus bedrukken is een perfect idee als relatiegeschenk. Een bidon bedrukken zorgt er namelijk voor dat u voorziet in een praktisch artikel dat dagelijks gebruikt (en dus gezien) kan worden. Op die manier creëert u een aangenaam geschenk dat het altijd goed zal doen.

Een aangenaam contact

U kunt een bidon bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, een ludieke afbeelding of juist een heel specifieke afbeelding die de band tussen u en uw zakelijke relatie benadrukt. Daarnaast kan een drinkbus bedrukken ook zeer geschikt zijn voor evenementen. Zeker op sportieve evenementen zal een drinkbus bedrukken een goed idee zijn. Daar kan men immers niet genoeg water bij de hand hebben. Zo komt men op een aangename manier in contact met uw bedrijf.

De hoogste kwaliteit bidons

In het assortiment is een breed scala aan bidons beschikbaar. Van slanke modellen met een elegant uiterlijk tot stevige sportieve modellen. U wilt een bidon bedrukken? Dan loont het zeker de moeite om een bidon te kiezen die geheel past bij de stijl en uitstraling van uw bedrijf. Gezien het ruime aanbod zal dat geen enkel probleem zijn. U kunt drinkbussen bedrukken in verschillende materialen, van kunststof en plastic tot stevige metalen bidons met rubberen afwerkingen. Zo is er voor elke doelgroep de juiste bidon te vinden. Uw gekozen drinkbussen bedrukken wij vervolgens voor u in de hoogste kwaliteit.

Direct online bestellen

Als u een bidon bedrukken wil is het van belang dat u een goed beeld heeft van hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien. Een goed resultaat loont zeker de moeite want een drinkbus bedrukken heeft een bewezen effect. Uw relaties zullen uw naam en logo beter onthouden en dus sneller aan u denken wanneer dat nodig is. De drinkbussen bedrukken is voor u een fluitje van een cent. U kunt op onze website op eenvoudige wijze uw logo of gekozen afbeelding uploaden en wij regelen de rest. Zo zullen wij voor u de mooiste drinkbussen bedrukken. Bestel direct uw bedrukte bidons online!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster