I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Winter

Tijd voor winter- en kerstgeschenken!
De dagen worden korter én kouder. De kaarsjes en de verwarming gaan weer aan, dus het is tijd voor kerstgeschenken of gewoon toffe geschenken voor de winter. Help uw relaties, klanten of medewerkers de kou door met sfeervolle en praktische winter geschenken. Zeker weten dat ze u nog meer zullen waarderen!

Zorg voor een warm aandenken!

Apres Slee
Vanaf € 0,92

Bekijken

IJskrabber Handschoen
Vanaf € 1,10

Bekijken

Ozark heren geïsoleerd jack
Vanaf € 103,26

Bekijken

Mighty LED knit beanie, Black
Vanaf € 6,11

Bekijken

Uw boodschap op al uw winter- en kerstgeschenken
Of u het wilt of niet, ook in de winter zult u er wel eens uit moeten. Weer of geen weer, het werk gaat door, en dat is helemaal prima! Met warme kleding zoals jassen, sjaals of mutsen houdt u uw relaties letterlijk en figuurlijk warm. Tegelijkertijd wordt uw logo of boodschap overal verspreid! Maar ook voor de fun hebben we natuurlijk toffe wintergeschenken. Wat dacht u van bijvoorbeeld een bedrukte slee? Leuk voor op wintersport, vooral voor de kinderen. Lekker binnen blijven tijdens de koude dagen? Dan kunt u ook relatiegeschenken bedrukken zoals een fleecedeken, kaarsjes of een kerstboompje!

Breng de sfeer in huis met uw eigen kerstgeschenken
Over kerstgeschenken gesproken! Met de feestdagen brengt u de sfeer in huis met warme kerstgeschenken met úw logo, bedrijfsnaam, slogan of andere boodschap erop. Het maakt het geschenk persoonlijk en zorgt ervoor dat u herkend wordt. Bewust en onbewust wordt uw relaties steeds weer aan uw bedrijf herinnerd. Hij of zij zal u vanaf nu als voorkeur hebben, boven alle anderen! Kerstgeschenken zijn superleuk om weg te geven met spaaracties, of gewoon om te laten zien dat u uw relaties of klanten waardeert. Natuurlijk kunt u deze sfeervolle kaarsjes, boompjes of heerlijk warme mutsen ook perfect gebruiken als onderdeel van het kerstpakket.

Kerstgeschenken voor in het kerstpakket
Kerst of niet, het is altijd leuk om uw relaties te verwennen en verrassen met een verwarmend relatiegeschenk. U kunt ze combineren, maar onze relatiegeschenken kunt u ook als cadeautje op zichzelf geven. Speciaal voor de kerst hebben we gezellige kersttasjes om als goodie bag te gebruiken. Leuk om als cadeautje te geven of op te sturen, maar ook perfect voor open dagen en beurzen. Meestal zijn zowel de tasjes als de producten te bedrukken, voor optimale promotie! Kerstpakketten nodig, maar geen tijd om ze zelf samen te stellen voor uw personeel? Bekijk dan zeker eens onze complete kerstpakketten!


Allgifts.nl - Empower your brand

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018