Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kleine potloodjes 

Heeft u de behoefte uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen onder een jongere doelgroep? Laat dan kleine potloodjes bedrukken! Kleine potloodjes zijn prima geschikt in bijvoorbeeld een winkel of restaurant, waar ze kunnen zorgen voor het nodige vertier voor kinderen. Op deze pagina heeft Allgifts.nl een selectie gemaakt uit een aantal kleine potloodjes dat prima voldoet aan deze vraag. Lees dus snel verder!

Kleine potloodjes met logo?

U kunt veel verschillende soorten en maten kleine potloodjes bedrukken. Bekijkt u bijvoorbeeld eens deze kleine potloden in een ‘eco’ doosje. Handig en tegelijkertijd milieubewust, ideaal als weggever dus! Onder de kleine potloden stuitten we ook op deze kleurpotloden. Verpakt in de vorm van een groot kleurpotlood wat het idee van het weggeven van een potlood extra levendig maakt! De set is natuurlijk te bedrukken en bestaat uit 7 verschillende kleurpotloden. Zoekt u naar nog meer gemak voor uw klant? Bestel dan alles in één met deze koker vol kleurpotloden én een puntenslijper. Een set die te bestellen is in drie verschillende kleuren. Zeer veel artikelen van Allgifts.nl zijn te bedrukken, leverbaar in verschillende kleuren en ook CSR-gecertificeerd. Daarnaast worden ze allemaal aangeboden onder een scherpe prijs. Laat dus snel kleine potloodjes bedrukken!

Bedrukte kleine potloden om weg te geven

Bedrukte kleine potloodjes met logo kunnen uw bedrijfsplannen op marketinggebied luister bij zetten. Juist omdat de keuze uit geschenken zo divers is, is het bij relatiegeschenken anders dan bij massa reclame (zoals media) mogelijk om zeer gericht de naam van uw organisatie of bedrijf te verspreiden. De bovenstaande relatiegeschenken zijn stuk voor stuk te bedrukken, soms wel tot full colour! Zo kunt u een product helemaal naar eigen hand zetten. Lees hier meer over de bedrukkingsmethodes die we hanteren bij het bedrukken van de potloden. Natuurlijk ontvangt u voordat u de potloodjes bestelt, een drukproef van hoe het eruit zal zien wanneer we de kleine potloodjes bedrukken.

Gemakkelijk zelf bestellen

Laat vandaag nog uw kleine potloodjes bedrukken bij Allgifts.nl! Net als onze website wijst het gehele bestelproces zichzelf. Via de diensten iDEAL, OverBoeking, Sofort en Bancontact weet u zeker dat uw betaling veilig en snel afgehandeld wordt. Heeft u nog inhoudelijke vragen over de bestelling, neem dan vooral even contact met ons op via de mail, ons telefoonnummer of de chatbox aan de rechterzijde van dit scherm.

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999