Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Olieverstuiver bedrukken: gedoseerd promotie voeren

Maak van de tafels in uw restaurant aantrekkelijke lokkers en laat olieverstuivers bedrukken als tafelgarnering. Het biedt een veelbelovende aanblik en met uw logo op dit fraaie stukje design oogst u bewondering. Een olie- en azijnverstuiver bedrukken brengt de gerechten delicaat op smaak, volgens de wens van uw klanten. Een stijlvol tafelaccessoire dat van een etentje een intieme en exquise beleving maakt. De kleur van de inhoud van de olieverstuiver laat uw logo letterlijk baden op een smaakvolle achtergrond.

Azijnverstuiver bedrukken: breng smaak in de zaak

U zult uw relaties aangenaam verrassen als u hen een bedrukte olie- en azijnverstuiver set overhandigt. Het geeft een feestelijke toets aan iedere gedekte tafel en roept een mediterrane sfeer op wanneer de zomerse terrastafel ermee wordt verrijkt. Een geschenkartikel voor alle seizoenen dus. Het oogt ook zoveel mooier als men in plaats van een fles azijn of olijfolie, deze smaakmakers in een fraaie set op tafel kan zetten. Laat een azijn- of olieverstuiver bedrukken als relatiegeschenk en uw naam zal de tongen losmaken. Wilt u meer ideeën opdoen voor een exclusief en spraakmakend relatiegeschenk, kijk dan eens bij onze uitgelezen keuze aan wijnsets.

Olie- en azijnverstuiver bedrukken: tafelgarnering die gezien mag worden

Een olie- en azijnverstuiver bedrukken: het zijn ideale weggevers voor tijdens de feestdagen. Uw logo als verfijnde smaakmaker, dat kan tellen. Het zijn zo van die artikelen waar men zelf niet aan denkt om ze aan te schaffen en daardoor des te fijner zijn om ze in ontvangst te mogen nemen. Uw naam zal er in ieder geval door gemaakt zijn. Laat een azijn– of olieverstuiver bedrukken met uw logo en reken op Allgifts.be voor een kwaliteitsvolle, aan alle regels van de kunst beantwoordende bedrukking.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999