I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Olieverstuiver bedrukken: gedoseerd promotie voeren

Maak van de tafels in uw restaurant aantrekkelijke lokkers en laat olieverstuivers bedrukken als tafelgarnering. Het biedt een veelbelovende aanblik en met uw logo op dit fraaie stukje design oogst u bewondering. Een olie- en azijnverstuiver bedrukken brengt de gerechten delicaat op smaak, volgens de wens van uw klanten. Een stijlvol tafelaccessoire dat van een etentje een intieme en exquise beleving maakt. De kleur van de inhoud van de olieverstuiver laat uw logo letterlijk baden op een smaakvolle achtergrond.

Azijnverstuiver bedrukken: breng smaak in de zaak

U zult uw relaties aangenaam verrassen als u hen een bedrukte olie- en azijnverstuiver set overhandigt. Het geeft een feestelijke toets aan iedere gedekte tafel en roept een mediterrane sfeer op wanneer de zomerse terrastafel ermee wordt verrijkt. Een geschenkartikel voor alle seizoenen dus. Het oogt ook zoveel mooier als men in plaats van een fles azijn of olijfolie, deze smaakmakers in een fraaie set op tafel kan zetten. Laat een azijn- of olieverstuiver bedrukken als relatiegeschenk en uw naam zal de tongen losmaken. Wilt u meer ideeën opdoen voor een exclusief en spraakmakend relatiegeschenk, kijk dan eens bij onze uitgelezen keuze aan wijnsets.

Olie- en azijnverstuiver bedrukken: tafelgarnering die gezien mag worden

Een olie- en azijnverstuiver bedrukken: het zijn ideale weggevers voor tijdens de feestdagen. Uw logo als verfijnde smaakmaker, dat kan tellen. Het zijn zo van die artikelen waar men zelf niet aan denkt om ze aan te schaffen en daardoor des te fijner zijn om ze in ontvangst te mogen nemen. Uw naam zal er in ieder geval door gemaakt zijn. Laat een azijn– of olieverstuiver bedrukken met uw logo en reken op Allgifts.be voor een kwaliteitsvolle, aan alle regels van de kunst beantwoordende bedrukking.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018