+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Glazen

(132)

Wie heeft er niet meerdere keren per dag een glas in zijn handen! Glazen zijn hierdoor perfecte relatiegeschenken. Bedrukt met uw logo kunt u vele kanten op. Kies voor bierglazen, theeglazen, dubbelwandige glazenwijnglazen of een stijlvolle karaf.
 

Glazen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte glazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals glazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk glazen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 220 klanten

Glas Cuba 270ml bedrukken

v.a. € 0,51

Longdrink 27 cl. bedrukken

v.a. € 0,41

3 Waterglazen bedrukken

v.a. € 8,29

Tip!
Glazen pot bedrukken

v.a. € 11,90

Bierflute  19 cl. bedrukken

v.a. € 0,52

Glazen bedrukken: laaf uw dorstige relaties

Even praktisch als persoonlijk: glazen bedrukken. Bierpullen, wijnglazen, theeglazen: uitstekende relatiegeschenken die eenvoudigweg tonen wat u te zeggen hebt. De vergaderzaal krijgt vanzelf meer standing als u een drankje kunt serveren in bedrukte glazen met uw logo op. Via een relatief lage investering laat u een partij glazen bedrukken die uitgedeeld worden tijdens een promotiecampagne, een merkintroductie of een happening. Uw logo is niet te missen: de klant heeft het in de hand.

Een bedrukt glas op ieders gezondheid

Veel merken zijn alleen al aan de glazen te herkennen. Ze zijn dan ook de promotieartikelen bij uitstek voor frisdrankproducenten en bierbrouwers. Door zelf bedrukte glazen als relatiegeschenk weg te geven of in te zetten als promotiemateriaal, benadrukt u het spontane karakter van uw onderneming. Een glas is toegankelijk, doorzichtig, net zoals uw merk toegankelijk en transparant is. Eigenlijk zegt u met bedrukte glazen dat u wel te vinden bent om een glaasje te delen met uw relaties. Uw relatiegeschenk zal dan ook graag aanvaard worden. Neem eens een kijkje bij de drinkwaren bij Allgifts.be en de ideeën borrelen als vanzelf op.

Een goed glas: van intiem etentje tot gezellig samenzijn

Het hoeft natuurlijk niet bij drinkglazen te blijven. Glazen karaffen of bekers behoren ook tot de mogelijkheden. In ieder geval zorgen zulke gepersonaliseerde relatiegeschenken voor een degelijk imago. Afhankelijk van de vorm van de bedrukte glazen kunt u een sfeer van uitbundigheid of intimiteit teweegbrengen. Alleen al de vorm van het glas geeft de richting aan waarin uw product zich situeert. Of dat nu levensmiddelen zijn of keukengerei: met een gepast bedrukt glas geeft u een extra accent aan uw product. Allgifts.be is uw perfecte partner voor al uw relatiegeschenken, in welke branche u ook opereert.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster