Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Bandenspanningsmeters met logo

Heeft u al eens gedacht aan bandenspanningsmeters bedrukken en uitdelen? U geeft namelijk een praktisch en gewild geschenk weg. Stel, u bent autodealer en wilt na het uitvoeren van een APK of beurt of bandenwissel een kleinigheidje mee geven.. Hoe toepasselijk is een bandenspanningsmeter dan! Bedrukt met uw logo zal de klant nog vaak aan u terugdenken. Of wat als u op een autobeurs staat of op een technische stagemarkt? Dan zijn bandenspanningsmeters bedrukt met uw logo een leuk lokkertje!

Waarom gaat u voor bedrukte bandenspanningsmeters?

Makkie. Omdat het nou eenmaal heel belangrijk is dat de banden van een auto de juiste spanning hebben. De prestaties van een auto kunnen door een te lage bandenspanning afnemen (brandstofverbruik wordt hoger, wegligging). Daarom is dit functionele weggevertje een aanrader, zo kunt ook meteen het belang ervan in laten zien! U heeft een ruime keuze. Zo zijn er digitale bandenspanningsmeters, een exemplaar met lampje en zelfs één met automatische bandenpomp. Wist u dat bandenspanningsmeters bedrukken dagtaak van ons is? Praktisch alle meters kunnen voorzien worden van uw logo en/of tekst.

Andere soorten auto accessoires

Wilt u wel iets uitdelen, maar bent u op zoek naar andere auto accessoires? Wat dacht u van onze bestsellers, zoals ijskrabbers, parkeerschijven of het mini auto prullenbakje in – jawel – de vorm van een prullenbak? Bijna dagelijks maken we gebruiken van een auto en juist dat maakt dat auto accessoires gewild zijn, vaak gebruikt worden en daardoor wordt er vaak aan u gedacht. Kunnen wij u helpen met uw promotionele concept?

Geen start- en instelkosten

Gaat u bandenspanningsmeters bedrukken? Dan rekenen wij geen start- en instelkosten. Gratis dus. En daar houden we van. Zo profiteert u bij Allgifts.nl van een gratis digitale drukproef, gratis sample, gratis verzendkosten binnen de Benelux, gratis logoservice en een gratis geschenk bij een minimale orderwaarde die u kunt vinden op de actiepagina. Veel gratis, houden we van.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999