Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()

Wijnglazen bedrukken

Een ronde bolling of juist een wijnglas met subtiele hoek? Of maakt u uw keuze op basis van de grootte van het glas, afhankelijk van het soort wijn dat u schenkt. En natuurlijk houdt u ook rekening met de bedrukking. Is die vaatwasserbestendig? Wij verklappen vast: geen bedrukking is 100% vaatwasserbestendig. Maar de ene blijft wel beter zitten dan de andere. Laat u voor u kiest, goed adviseren op onze adviespagina!

 Wijnglazen bedrukken: een gedistingeerde gift

Een welsprekend relatiegeschenk als een bedrukt wijnglas zal u van elke ontvanger een waarderend knikje opleveren. Wijnglazen bedrukken als exclusieve weggever straalt een zeker cachet uit. U kunt het slim aanpakken en er een verzamelactie van maken, zodat de mensen uw zaak blijven frequenteren. Het mooie hieraan is dat het hierbij niet zoveel uitmaakt wat u aan de man brengt: een glaasje wijn op tijd en stond lust iedereen wel. Door bedrukte wijnglazen uit te delen cultiveert u uw cliënteel en tegelijk uw merk.

Bedrukte wijnglazen, een bouquet aan mogelijkheden

Met uw logo op een bedrukt wijnglas vergroot u het exclusieve imago van uw merk. Bent u wijnhandelaar, baat u een drankencentrale uit of hebt u een restaurant, dan is wijnglazen bedrukken een haast logische manier om uw logo gemeengoed te maken bij uw relaties en klanten. Samen met bedrukte kopjes en schotels of drinkglazen bouwt u zo een hele set uit aan serviesgoed dat uw merk op een omvattende manier vertegenwoordigd. Ook als u feesten organiseert zijn bedrukte wijnglazen een subtiele manier om uw zaak te promoten. Wij brengen uw logo met secuur vakmanschap aan op het wijnglas van uw keuze.

Wijnglazen bedrukken voor kristalheldere reclame

Met het schenken van bedrukte wijnglazen geeft u een relatiegeschenk weg dat lang zijn dienst zal bewijzen. Ze zullen menig vitrinekast sieren en zorgen ervoor dat de mensen uw naam in herinnering houden. Een wijnglas bedrukken is dus een investering die u jaren profijt oplevert. De porto- champagne- en wijnglazen bij Allgifts.be zijn waardige dragers van uw logo, dat er op slag een verfijnde dimensie bij krijgt.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999