+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Wijnglazen

(27)

..

Wijnglazen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte wijnglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals wijnglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk wijnglazen met opdruk of zonder opdruk.

3.9 door 16 klanten

 Wijnglazen bedrukken: een gedistingeerde gift

Een welsprekend relatiegeschenk als een bedrukt wijnglas zal u van elke ontvanger een waarderend knikje opleveren. Wijnglazen bedrukken als exclusieve weggever straalt een zeker cachet uit. U kunt het slim aanpakken en er een verzamelactie van maken, zodat de mensen uw zaak blijven frequenteren. Het mooie hieraan is dat het hierbij niet zoveel uitmaakt wat u aan de man brengt: een glaasje wijn op tijd en stond lust iedereen wel. Door bedrukte wijnglazen uit te delen cultiveert u uw cliënteel en tegelijk uw merk.

Bedrukte wijnglazen, een bouquet aan mogelijkheden

Met uw logo op een bedrukt wijnglas vergroot u het exclusieve imago van uw merk. Bent u wijnhandelaar, baat u een drankencentrale uit of hebt u een restaurant, dan is wijnglazen bedrukken een haast logische manier om uw logo gemeengoed te maken bij uw relaties en klanten. Samen met bedrukte kopjes en schotels of drinkglazen bouwt u zo een hele set uit aan serviesgoed dat uw merk op een omvattende manier vertegenwoordigd. Ook als u feesten organiseert zijn bedrukte wijnglazen een subtiele manier om uw zaak te promoten. Wij brengen uw logo met secuur vakmanschap aan op het wijnglas van uw keuze.

Wijnglazen bedrukken voor kristalheldere reclame

Met het schenken van bedrukte wijnglazen geeft u een relatiegeschenk weg dat lang zijn dienst zal bewijzen. Ze zullen menig vitrinekast sieren en zorgen ervoor dat de mensen uw naam in herinnering houden. Een wijnglas bedrukken is dus een investering die u jaren profijt oplevert. De porto- champagne- en wijnglazen bij Allgifts.be zijn waardige dragers van uw logo, dat er op slag een verfijnde dimensie bij krijgt.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster