Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Pullover bedrukken met logo

Wilt u uw werknemers en relaties een warm cadeau geven? Laat een pullover bedrukken met uw logo en geef ze dit handige relatiegeschenk! Een bedrukte pullover met logo is niet alleen erg praktisch, deze neutrale kledingstukken staan ook nog eens bij iedere outfit. Bij Allgifts kunnen we de pullover bedrukken met uw logo, zodat uw relaties of werknemers ook nog eens reclame maken voor uw bedrijf wanneer ze hem aan hebben! Uw bedrijfslogo zal goed in het zicht komen te staan op de grote oppervlakte van de pullover. Uw logo kan zowel op de voor- als achterkant van dit kledingstuk worden gedrukt. Laat zien dat u uw werknemers een warm hart toedraagt door ze een pullover met logo cadeau te doen!

Bedrukte pullover van Allgifts

Een pullover met logo is niet alleen handig om in de vrije tijd te dragen, het is ook erg geschikt om uw collega’s en werknemers als werkkleding te geven. Zeker wanneer ze buiten of in koele ruimtes werken, is een warme pullover met logo natuurlijk een uitkomst. Laat u een pullover bedrukken met uw logo, dan maken ze ook nog meteen reclame voor uw bedrijf wanneer ze aan het werk zijn. Erg geschikt voor promotiemedewerkers en collega’s die bij buitenevenementen werken. Maar natuurlijk kunnen de pullovers ook gewoon binnen worden gedragen. Laat u een pullover bedrukken met uw logo, dan geeft u uw werknemers een bruikbaar en herkenbaar relatiegeschenk.

Warme relatiegeschenken

Bent u op zoek naar andere kledingstukken en wilt u die laten bedrukken met uw logo? Bij Allgifts hebben we nog veel meer kledingstukken in het assortiment, zoals jassen, bodywarmers, t-shirt en broeken. We kunnen voor u een pullover bedrukken met uw logo, maar u kunt de pullovers ook gewoon onbedrukt bestellen. De textiel- en kleding in ons assortiment laten zich allemaal uitstekend bedrukken met uw logo, omdat ze vaak een groot oppervlakte hebben om uw logo op weer te geven. Bij Allgifts ontvangt u bovendien altijd eerst een digitale proefdruk voordat wij de pullovers bedrukken. Pas na uw toestemming gaan we de pullover bedrukken met uw logo. Bent u ook enthousiast geworden over deze nuttige relatiegeschenken? Laat vandaag nog een pullover bedrukken met logo!

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999