Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Bagageslotjes bedrukken: zekerheid op reis

Wanneer mensen op reis gaan, vertrouwen ze hun koffers toe aan vreemde handen en ze zien hun bagage pas uren later terug. Het geeft dan een veilig gevoel als men weet dat de koffers verzegeld zijn. Speel in op dat veiligheidsgevoel en laat bagageslotjes bedrukken. Niet alleen tijdens de reis, maar ook op de hotelkamer de bagage kunnen afsluiten verhoogt het onbezorgd genieten van de welverdiende vakantieperiode. Schenk bagageslotjes aan uw relaties en u kunt er zeker van zijn dat uw relatiegeschenk wordt gebruikt en uw logo opgemerkt blijft.

Bedrukte bagageslotjes: nooit meer zonder op vakantie

Een kofferslotje in de vorm van … een koffer: uw relatiegeschenk laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Met een cijfercode of een sleuteltje. Het oogt degelijk en professioneel en is een handige giveaway op bijvoorbeeld vakantiebeurzen en autosalons. Met bagageslotjes bedrukken bedient u een breed publiek, wetende dat iedereen op tijd en stond de koffers ter hand neemt. Verzekeraar of lederwarenboetiek: met bagageslotjes geeft u uw relaties een onontbeerlijk gadget dat uitstekende diensten bewijst.

Bagageslotjes bedrukken: gedetailleerde promotie

Ondanks de bescheiden oppervlakte waarop u uw logo kwijt kunt, is dit een relatiegeschenk met een grote impact. Telkens wanneer uw relatie de koffers klaarmaakt of er tijdens de vakantie iets uitneemt, komt hij of zij oog in oog te staan met uw logo, wat een ogenblikkelijke connectie met uw naam tot stand brengt. Uw voorzienigheid wordt geprezen. Wij laseren uw logo met de grootste precisie op dit gewaardeerd item: een kolfje naar de hand van de enthousiaste specialisten bij Allgifts.be. U volgt heel het productieproces en kunt ingrijpen als u een late ingeving krijgt dankzij onze transparante service.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999