+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Giveaways

(670)

Giveaways bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte giveaways relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals giveaways bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk giveaways met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 992 klanten

Lanyard bedrukken

v.a. € 0,31

KeyCord bedrukken

v.a. € 0,34

Skipas houder bedrukken

v.a. € 0,44

Lanyard bedrukken

v.a. € 0,35

Sleutelhanger bedrukken

v.a. € 0,19

Anti stress bal bedrukken

v.a. € 0,39

Button Ø 37 mm bedrukken

v.a. € 0,14

Anti stress bedrukken

v.a. € 0,56

Anti-stress Koe bedrukken

v.a. € 1,03

Giveaways bedrukken: het zout van uw bedrijf

Een bedrukte giveaway. Met een trefzekere achteloosheid weg te geven, maar met een niet te onderschatten impact voor het imago van uw bedrijf. Sleutelhangers, keycords, flesopeners, aanstekers: kleine, functionele hebbedingen voor alledaags gebruik. U geeft er een eigen schwung aan en maakt er originele giveaways van die al gauw gemeengoed worden. Goedkope giveaways moeten het hebben van hun uitstraling. Het is uw logo dat telt, dat is de eigenlijke functie van een giveaway vanuit uw standpunt. Leuke giveaways bepalen het karakter van uw imago. Ze zijn het zout van uw bedrijf.

Giveaways: promotie in zijn puurste vorm

Elk bedrijf, elke activiteit, elke doelgroep leent zich voor het uitdelen van leuke giveaways. Bent u bedrijving in een bepaalde niche, zorg dan voor originele giveaways die de exclusiviteit van uw product extra benadrukken. Kinderen zijn gek op leuke, goedkope giveaways: met een kleine investering zorgen zij voor een optimale zichtbaarheid als zij spelen met het gadget. U kunt parkeerkaarten als onmisbare giveaways bedrukken: altijd uw logo in iedere auto. Portemonneetjes, zaklampen, USB sticks. De lijst is eindeloos, het resultaat is altijd raak: opvallen. Daar zorgen wij bij Allgifts.be wel voor.

Goedkope giveaways: het plezier is er niet minder om

Mensen krijgen graag dingen. Hoe klein een giveaway ook is, hij zal in dank aanvaard worden. Als hij daarnaast nog een functie vervult, zal hij gegarandeerd gebruikt worden. Doeltreffender dan een visitekaartje op beurzen, origineler dan een geschreven of gedrukte mededeling, Vertel wat u te zeggen hebt via een leuke giveaway en u krijgt de volle aandacht. Met onze jarenlange ervaring met het bedrukken van giveaways, weten wij bij Allgifts.be wat werkt en wat past bij uw bedrijf. U kunt rekenen op onze expertise om samen met u te brainstormen over de geschikte giveaway voor uw actieterrein.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster