Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Vergrootglazen bedrukken: open de ogen van uw relaties

Wilt u uw relaties een handje helpen, of liever, een oogje? Laat vergrootglazen bedrukken. Fijn om mee te geven als u bijvoorbeeld naaiartikelen verkoopt. Op kantoren kunt u ervoor zorgen dat de kleine lettertjes geen geheimen meer hebben voor uw relaties. En wat te denken van de computernerds die graag zelf sleutelen aan hun pc? De serienummers en codes op de printplaten komen helder in beeld als ze uw elektronicazaak verlaten met uw bedrukte loep als doordacht relatiegeschenkje.

Een loep bedrukken voor een scherpe blik

U kunt een loep bedrukken die gelijk dienst doet als bladwijzer: hoeft uw relatie niet meer van bril te wisselen om de kleine voetnoten te lezen in zijn of haar boek. Een vergrootglas bedrukken met led-verlichting zodat niets aan de aandacht ontsnapt: ook handig. Voor kampeerders en stappers zijn er kompassen met een loep. Bedient u doorgedreven hobbyisten? Schenk ze een sterke dradenteller vergrootglas. Uw logo zorgt in ieder geval voor een scherpe blik. Laat een loep bedrukken met uw logo: beter zien en gezien worden. Handig op kantoor en thuis.

Vergrootglazen bedrukken: een loepzuiver idee

U kunt een loep bedrukken in kredietkaartformaat, zodat ze in iedere portefeuille en handtas past: flinterdun en reuzehandig. Ze doen dienst op de meest onverwachte ogenblikken en dus zal ook uw logo zich op de meest onverwachte momenten in het geheugen prenten. Bij Allgifts.be wemelt het letterlijk van zulke handige, slimme giveaways die met verbazingwekkend gemak uw logo overal zichtbaar maken. Dat uw logo er accuraat en gloedvol op staat is een must: daarvoor kunt u rekenen op de service en het vakmanschap van Allgifts.be: uw gedegen partner voor al uw relatiegeschenken.

 

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999