Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Zonnekleppen bedrukken

Let the sun shine! Om een verbrand gezicht tegen te gaan kun je zonnebrand bedrukken, maar ook zonnekleppen. Zo hoef je je niet zo snel in te smeren. Zonnekleppen hebben we in allerlei volrijke kleurtjes, maar natuurlijk ook gewoon in een neutralere versie. doorzichtig of niet, alles is mogelijk. Toch nét iets anders? Wellicht helpen onze zonnehoeden je wel uit de brand!

Een zonneklep bedrukken voor een stralend logo

Tennissers maken er veelvuldig gebruik van, net zoals zonnekloppers en natuurliefhebbers: zonnekleppen in alle kleuren en formaten. Leden van bijvoorbeeld vissersclubs laten dan weer vaak een zonnehoed bedrukken om hun vereniging te promoten. Een ideaal hoofddeksel dus om te gebruiken voor promotionele doeleinden. Situeert uw afzetgebied of activiteit zich in vrijetijds- en sportbeleving, dan hebt u met een bedrukte zonnehoed of –klep een relatiegeschenk bij uitstek dat nauw aansluit bij de aard van uw product.

Altijd een vakantiegevoel met uw logo

Een bedrukte zonneklep of –hoed is een balsem voor het humeur. De lippen krullen automatisch omhoog bij de aanblik van dit speelse en luchtige accessoire. Bovendien bewijst het zijn nut. U kunt een zonneklep bedrukken om meer exclusieve omgevingen attent te maken op uw merk, zoals een golfterrein. Uitgesproken sociale evenementen zoals een stadsloop of een muziekfestival kunt u eveneens opleuken met een leuke zonneklep. Er zijn gelegenheden te over die zich uitstekend lenen tot het uitdelen van dit sympathieke relatiegeschenk. Wilt u de mogelijkheden exploiteren die we bij Allgifts.be hebben om op sportief gebied promotie te voeren, dan komt u bij ons zeker aan uw trekken.

Een zonneklep bedrukken: uw logo in het zonnetje

Met onze relatiegeschenken kunt u alle kanten uit. Een zonneklep of zonnehoed bedrukken is ons métier, net zoals we dat doen met ontelbare andere artikelen. Geen idee is ons te gek en wij zetten al onze ervaring in het werk om samen met u het meest geschikte relatiegeschenk te bedenken. U ontvangt altijd een drukproef op voorhand voor akkoord. Allgifts.be weet hoe belangrijk relatiegeschenken kunnen zijn en levert dan ook topkwaliteit, of u nu een pen of een zonneklep bedrukken laat.

 

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999