Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Badminton racket bedrukken: een pluim voor uw logo

Iedereen kent het wel of heeft er al eens een spelletje mee gespeeld. Als u een badminton racket bedrukken laat geeft u uw relaties een geschenkje dat zijn plaatsje vindt in het tuinhuisje en bij de vakantiespullen. Niets zo leuk als een dagje naar de kust trekken en samen met de parasol en het stranddeken, een badminton set uit de bagageruimte van de auto meenemen naar het strand. Iedereen kan gelijk zien dat het fijn spelen is met uw logo. Met het nodige jolijt en flitsende actie komt uw naam ludiek in beeld.

Bedrukte badminton rackets voor sportief plezier

Schenk uw werknemers een badminton setje als het verlof voor de deur staat. Deel ze uit als u tuinstellen verkoopt of barbecuebenodigdheden. Laat de kinderen even hun apps en games vergeten om wat fysiek uit de bol te gaan en deel op scholen, jeugdverenigingen en speelgoedwinkels bedrukte badminton rackets uit. Sport en spel zijn altijd een bron van vermaak, dus profileer u als een sportieve speler en laat een badminton racket bedrukken om uw logo een zonnig randje te geven.

Badminton racket bedrukken: altijd een vakantiegevoel

Een badminton set is zo een giveaway die bij ieder bedrijfsbezoek leuk is om achter te laten bij uw relaties. Het is een gebaar dat u voor een lage investering heel wat sympathie en bekijks oplevert. Uw bedrijf wordt gemakkelijker in herinnering gebracht als ‘dat bedrijf dat een badminton set weggeeft’ en men ziet u graag terugkomen. Met uw logo prominent aanwezig op uw giveaway, aangebracht door de doorgewinterde vakmensen van Allgifts.be, wordt uw naam een blijver. Profiteer van onze expertise: wij weten wat werkt.

 

0
0 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999