+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Zakmessen

(38)

..

Zakmessen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte zakmessen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals zakmessen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk zakmessen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 83 klanten

Zakmes bedrukken

v.a. € 3,61

Outdoor mes bedrukken

v.a. € 6,16

Zakmes bedrukken

v.a. € 1,04

Zakmes bedrukken

v.a. € 1,38

Zakmes Havanna bedrukken

v.a. € 1,72

Zakmes Tijuana bedrukken

v.a. € 2,24

Glame zakmes bedrukken

v.a. € 1,06

Terra vouwmes bedrukken

v.a. € 9,02

Zakmes Mumbai bedrukken

v.a. € 3,44

Cobalt vouwmes bedrukken

v.a. € 3,74

Een zakmes bedrukken: uw logo als manusje-van-alles

U hebt het vast wel eens gezien: kelners die met een speciaal zakmes behendig een fles wijn ontkurken. Ook courant: de computernerd die met een multifunctioneel zakmes een computerkast demonteert. Als u een zakmes bedrukken laat om uit te delen aan uw relaties, maakt u heel wat mensen gelukkig, en nog het meest uzelf. De veelzijdigheid van uw relatiegeschenk vertegenwoordigt de veelzijdigheid van uw merk. Van gelegenheidsreparateur tot handige doe-het-zelver: een bedrukt zakmes komt altijd en overal van pas.

Een bedrukt zakmes: een logo dat van aanpakken weet

Een beetje natuurliefhebber trekt niet de natuur in zonder een handig zakmes. De uitgeklapte lengte blijft onder wettelijke afmetingen zodat het zakmes louter recreatief gebruikt kan worden. Zakmessen zijn ook gegeerde verzamelobjecten en al zeker als ze bedrukt zijn. Het is trouwens geen slecht idee om personeel dat klussen aan huis uitvoert, uit te rusten met een multifunctioneel zakmes. Als u handelt in ijzerwaar, is een zakmes bedrukken een slimme investering die niets aan de verbeelding overlaat. Kampeerders kunnen niet zonder een zakmes, dus laat het dan een bedrukt zakmes zijn met uw logo op. Bent u op zoek naar de échte kelnersmessen, dan bent u bij Allgifts.be trouwens aan het juiste adres.

Een zakmes bedrukken: een relatiegeschenk dat hout snijdt

Zakmessen zijn er in alle soorten en maten. U kunt gaan voor een luxueus, zwaar uitgevoerd model in een prachtig geschenkdoosje of een handige duivel-doet-al die alles aankan. Als het op zakmessen aankomt zal het aanbod van Allgifts.be u verrassen, zoveel is zeker. Wij maken er een onweerstaanbaar relatiegeschenk van waarbij uw logo het middelpunt van de belangstelling zal vormen. Onze service is uw garantie voor een in alle opzichten geslaagd relatiegeschenk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster