Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Senator pennen met logo

Een relatiegeschenk dat je je altijd goed kunt veroorloven qua budget, en dat tegelijkertijd bruikbaar en kwalitatief is. Dan ga je voor Senator pennen met logo. Het Duitse merk is al 100 jaar thuis in het vervaardigen van schrijfwaren. Dat doet het merk op traditionele wijze en op basis van de wensen van klanten. Dit zorgt ervoor dat deze merk pennen je ultiem schrijfcomfort bieden en van uitstekende kwaliteit zijn. Op zoek naar nog andere luxe pennen, die ook écht exclusiviteit uitstralen? Misschien zijn Waterman pennen ook een goed idee. Pennen bedrukken is overigens altijd een uitstekend idee. Onze merk pennen mogen dan extra kwaliteit en exclusiviteit uitstralen, maar dat zegt niet dat onze andere pennen niet van kwaliteit zijn. Bij Allgifts werken we alleen met betrouwbare, gecertificeerde leveranciers, die goede en passende kwaliteit bieden. Merk of geen merk. Pennen zijn in te zetten als promotiemateriaal voor diverse thema's, maar natuurlijk ook zomaar. Gewoon voor op kantoor bijvoorbeeld.

Pennen merken voor luxe en exclusiviteit

Geef je een relatiegeschenk van een merk, dan straal daar hoe dan ook klasse mee uit. Dat kan met merk pennen, maar bijvoorbeeld ook met kleding bedrukken van een tof merk of door middel van koffiebekers bedrukken die een bepaald merk dragen. Zorg in elk geval dat je geschenk bruikbaar is voor je relaties. Investeren in iets wat in de kast belandt, is natuurlijk zonde. Ondanks de voordelige prijs. Dan zit je met Senator pennen met logo goed! Pennen worden overal gebruikt, de hele dag door. Niet voor niets dat pennen bedrukken nog altijd enorm populair is. Senator pennen met logo staan bekend om hun eenvoudige design, dat toch ultiem comfort en uitstekende kwaliteit biedt. Zo'n eenvoudige en toch luxe pen is opvallender dan je denkt. Laat je Senator pennen bedrukken met jouw logo, dan zal je logo bij meerdere personen meerdere malen in beeld komen. Daardoor word je onthouden en dankzij het comfort, worden er positieve associaties aan je herkenbare merk gekoppeld!

Senator pennen bedrukken

Een bedrukking op jouw merk pennen maakt het een enorm effectieve weggever! En dat voor zo'n lage prijs. Senator pennen bedrukken gaat bovendien eenvoudig en snel. Het enige wat jij hoeft te doen, is je voorkeuren aangeven als het gaat om aantal, kleur (waar mogelijk), bedrukking en leverdatum. Daarna upload je je artwork en maken wij een drukproef voor je klaar voor akkoord. Een transparante werkwijze, dat vinden we belangrijk! En wat die bedrukking betreft: ja, die kies je zelf. En nee, we gooien je hiermee zeker niet in het diepe. Bij elk product staan de mogelijkheden voor je klaar. We selecteren alleen de beste drukmethoden en -posities bij elk product. Zo heb jij hoe dan ook een mooi, memorabel resultaat in huis! En natuurlijk kunnen we je altijd adviseren. Neem gerust contact op, op de manier die jij fijn vindt. We helpen je graag!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999