Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Verpakkingen bedrukken: het oog wil ook wat

Net zo belangrijk als een relatiegeschenk uitdelen, is de manier waarop u het aanbiedt. Voor dat doel laat u best mooie verpakkingen bedrukken. Vaak is de aanblik van een beloftevolle verpakking al voldoende om uw relaties nieuwsgierig te maken naar de inhoud. Net zoals de kleren de man maken, maken verpakkingen het cadeau. Laat uw logo op een mooie doos bedrukken om uw relatiegeschenk extra cachet te geven. Het is een slimme manier om uw relaties het gevoel te geven, dat u zich echt wel de moeite getroost om er iets speciaals van te maken.

Een doos bedrukken: de eerste indruk zegt alles

Cilindervormige, rechthoekige of platte kartonnen dozen. In een sfeervolle zwarte of blauwe kleur: een prima achtergrond voor uw logo. Maak er een thema van en biedt een relatiegeschenk rond de feestdagen aan in een jute geschenkzak. Speciale verpakkingen voor een mok of een fles wijn: het kan allemaal. Verpakkingen bedrukken met uw merk maakt uw relatiegeschenk nog exclusiever. Een doos bedrukken die de inhoud nog even geheim houdt: uw relatiegeschenk wordt op die manier écht een cadeau. Mensen worden graag verrast; verras dus met uw promotie.

Verpakkingen bedrukken: de eerste kennismaking

Laat een doos bedrukken waarin u de waren meegeeft aan uw klanten die uw winkel bezoeken. Als ze met hun aankoop al shoppend verder wandelen, ziet iedereen welke winkel ze bezocht hebben. In welke stijl, lettertype of kleur u uw logo ook bedrukken wil: bij Allgifts.be zetten wij iedere uitdaging naar onze hand. De verpakkingen die u aan uw relaties en klanten uitdeelt zijn helemaal van u, met uw karakteristieke merknaam op. Wij zorgen ervoor dat uw relatiegeschenk zodanig gepersonaliseerd wordt, dat uw logo een evidente aanwezigheid wordt in het leven van uw relaties.

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999