Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Parasols bedrukken

Parasols bedrukken? Uw logo zal de hele dag in het zonnetje staan met een bedrukte parasol! In ons assortiment hebben wij parasols in vorlijke kleuren. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook parasols met een handige draagtas.

2 producten

Parasols bedrukken: zie het groot

Een heuse parasol meegeven aan uw relaties? En waarom niet? De relatief lage prijs voor een opvallend relatiegeschenk als een parasol geeft u heel wat promotionele kijkdichtheid in de plaats. Laat parasols bedrukken om het terras van uw drank- of eetgelegenheid wat kleur te geven. Deel ze uit om uw personeel met een goed gevoel op vakantie te sturen. Uw logo ontvouwt zich op een spectaculaire manier te midden van een hoop zonnekloppers of tijdens een gezellig samenzijn in de tuin van uw relaties. Geef zelf het goede voorbeeld op een beurs en zet een open geklapte parasol met uw logo aan uw stand.

Een bedrukte parasol: al van ver te zien

Een strandparasol in een egale, catchy kleur. Geef er een handige parasolharing bij en uw relaties kunnen zich direct settelen onder uw beschermende giveaway. Uw logo steekt boven alles uit en straalt onder de blakende zon. Een leuke tip voor als u het bescheidener maar daarom niet minder zonnig wilt aanpakken: Schenk een leuk setje ijsparasols om een cocktail mee af te serveren en een feestelijke sfeer te creëren. Parasols bedrukken kunt u bij Allgifts.be in verschillende formaten en voor diverse gelegenheden. Inventiviteit troef.

Parasols bedrukken: durven uitpakken met uw naam

Een merk dat in het groot zijn logo op een parasol in de kijker zet, blaakt van zelfvertrouwen. Zo komt het over op de mensen en dat is precies wat u wilt bereiken: vertrouwen wekken. Dat u daarbij ook oog voor detail tentoonspreidt, daar zorgen onze mensen van de bedrukkingsafdeling wel voor. Als geen ander weten zij hoe ze met gepaste flair uw logo op een parasol moeten bedrukken. Uw logo wordt binnen de kortste keren een ankerpunt op het strand. Als u wilt dat iedereen naar uw logo opkijkt, laat het dan bedrukken op een parasol!

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999