I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Afbreekmesjes
Ga naar de producten ()
15 producten

Een hobbymes bedrukken, snedige promotie

Van modelbouwers tot vloerleggers, van magazijnier tot kaderlid: laat een breekmes bedrukken en u maakt er vrienden mee. Geen gehannes meer met een halfslachtig gebruikte schaar om een doos te openen, maar een gestroomlijnde haal met uw bedrukte hobbymes. Een hobbymes bedrukken kost maar een fractie en u deelt iets uit waar werkelijk iedereen mee uit de voeten kan. Er is plaats genoeg om uw logo duidelijk zichtbaar op aan te brengen, dus kijkdichtheid is gegarandeerd. Goed dat u af en toe een partijtje bedrukte breekmessen achterlaat bij uw bezoek aan kantoren en scholen: men kijkt al uit naar uw volgende bezoek.

Een breekmes bedrukken: uw promotie scherp gesteld

Bij ons vindt u de welbekende typische breekmessen of stanleymessen, maar u kunt ook een professioneel hobbymes bedrukken met 4 bladen. Een klein breekmes bedrukken dat in de zakken past is handig als weggevertje bij praktische zaken zoals behangpapier, kantoorartikelen of vrijetijdsattributen zoals hengel- of kampeermateriaal. U hebt in ieder geval een beklijvend, functioneel relatiegeschenkje te geef dat uw naam op gepaste tijden in de herinnering brengt.

Een hobbymes bedrukken? Scherp gezien

Wie u ook verwent met een bedrukt breekmes, klanten of personeel, ze zullen er goed gebruik van maken. Ze zijn een vaste waarde op zowel kantoor als magazijn, thuis en in de hobbyruimte. Laat een breekmes bedrukken in een opvallende kleur, zodat het gemakkelijk terug te vinden is. Zo bent u er ook zeker van dat uw logo des te beter in beeld komt. Allgifts.be maakt van een gewoon gebruiksvoorwerp zoals een breekmes een opvallend relatiegeschenk dat gretig aftrek zal vinden bij uw relaties. Het zal van uw logo een gewaardeerd merk maken.

 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018