+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Drinkglazen

(41)

Drinkglazen bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte drinkglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals drinkglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk drinkglazen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 55 klanten

Longdrink 27 cl. bedrukken

v.a. € 0,41

Glas Cuba 270ml bedrukken

v.a. € 0,51

3 Waterglazen bedrukken

v.a. € 8,29

Shetland 9 cl. bedrukken

v.a. € 1,16

Shetland 15 cl. bedrukken

v.a. € 1,37

Shetland 22 cl. bedrukken

v.a. € 1,41

Shetland 35 cl. bedrukken

v.a. € 1,49

Shetland 25 cl. bedrukken

v.a. € 1,58

Shetland 32 cl. bedrukken

v.a. € 1,80

Shetland 42 cl. bedrukken

v.a. € 1,89

HotShot 3,4 cl bedrukken

v.a. € 0,55

Tritan Rib Glass bedrukken

v.a. € 0,74

Een drinkglas bedrukken: uw logo als gemeengoed

Weinig dingen zijn zo ingeburgerd als een drinkglas waar een logo op staat. Alle gevestigde frisdrank- en biermerken passen deze strategie toe: een drinkglas bedrukken is een bewezen succesformule die zijn vruchten afwerpt. Niets belet u om dit relatiegeschenk voor uw eigen doeleinden te gebruiken. Dat u zelf geen frisdrank produceert, hoeft geen handicap te zijn. Sterker nog, uw logo, in welke branche u ook werkzaam bent, zal de wenkbrauwen doen fronsen vanwege de combinatie met een drinkglas: een positieve reflex, want de aandacht is getrokken.

Een bedrukt drinkglas: heldere reclame.

Van een robuust drinkglas dat zowel warme chocolademelk als vers fruitsap verdraagt tot een glas met een iconisch Coca-Cola silhouet. Elke denkbare situatie waarbij een glas wordt genuttigd leent zich als platform om uw merk te promoten. Opent u een nieuw filiaal, brengt u een nieuwigheid op de markt of wilt u de vergaderzaal uitrusten met uw eigen merkglazen: laat een drinkglas bedrukken met uw logo. Geef de mensen iets te drinken uit een bedrukt glas en ze hebben gelijk iets om over te praten. Voor doordachte relatiegeschenken kunt u bij de inspirerende ideeën van Allgifts.be te rade gaan, welk thema u ook in gedachten hebt.

Een goed glas: klinken op een goed merk

Een glas bedrukken en uitdelen: het maakt veel mensen gelukkig. Jeugdverenigingen, sportclubs: ze zitten voortdurend verlegen om drinkglazen en zullen er dan ook dankbaar gebruik van maken en uw merk aanprijzen. Ook de individuele ontvanger die tot zijn verrassing een bedrukt glas in de hand gedrukt krijgt zal deze geste op prijs stellen. Een borrelglaasje, een mondain cocktailglas of een latte macchiato glas: onze professionals bij Allgifts.be toveren elk drinkglas om tot uw eigen, karakteristieke relatiegeschenk.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster