Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een klok bedrukken: hoog tijd voor goede promotie

U denkt eraan om uw relaties een geschenk te geven dat dagelijks kan rekenen op noodzakelijke interesse en dat door iedereen regelmatig wordt geraadpleegd. Dan is een klok bedrukken de ideale oplossing. Een wandklok krijgt altijd een centrale plaats in iedere ruimte, af dat nu een kantoor is of een leslokaal. Schenkt u een bureauklok om op een desk te plaatsen, ook dan blijft het een druk bekeken item. Het tijdsmechanisme doet het werk voor u en genereert aandacht: uw logo profiteert er mee van. Schenk een bedrukte klok en u kunt zeker zijn van onverdeelde aandacht, elk uur van de dag.

Een bureauklok met logo: tijd maken voor uw merk

Een multifunctionele bureauklok met logo die niet alleen de tijd, maar ook de datum aangeeft en tegelijkertijd dienst doet om pennen te verzamelen: ze zijn algemeen ingeburgerd op ieder kantoor. Maak er iets speciaals van en schenk ze in de vorm van een autovelg of uitgevoerd in mahoniehout: fijn om de specifieke aard van uw product te benadrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld het duurzaam karakter van uw bedrijf extra benadrukken door een LCD bureauklok met logo op waterenergie te schenken aan uw relaties. Of maak er tevens een fotolijst van om uw relaties te overtuigen van de waarde die u hecht aan verbondenheid.

Een klok bedrukken of een bureauklok met logo: urenlange aandacht

Uw logo op een klok bedrukken betekent gegarandeerd in het oog vallen. Zeker als dat logo een vloeiende eenheid vormt met dat relatiegeschenk. Bij Allgifts.be gebruiken wij verschillende technieken. Zo is er de tampondruk, het laseren en de doming-techniek, waarbij de laatste een prachtig 3D-effect weergeeft. Naast die gespecialiseerde vakkennis bieden wij een transparante opvolging van uw bestelling en de garantie van een doorgedreven, gepersonaliseerde service.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999