Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Kerst Herfst deals Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Tennissetjes bedrukken

Tennissetjes bedrukken doet u sportief overkomen en het is ook nog eens een heerlijk zomers geschenk! Tennissetjes zijn sportartikelen met een speelse twist. Ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie! Had u er al aan gedacht dat u daardoor zelfs in het buitenland zult opvallen? Gaaf, toch?

14 producten

Tennissetjes met logo

Tennissetjes bedrukken doet uw logo overal opvallen. Dit soort sportieve setjes worden vaak meegenomen op vakantie, dus u zult zelfs in het buitenland opvallen! Hoe gaaf is dat? Ook niet onbelangrijk: u maakt uw relatie ontzettend blij met een speels geschenk zoals een tennisset.

Bedrukte tennissetjes, hoe?

Deze setjes bestaan meestal uit 2 rackets en een balletje. Voor de meeste setjes geldt dat we de tennisrackets bedrukken met uw logo, zodat u echt opvalt. Dat kan vaak op 1 zijde, maar ook op beide. Meestal heeft u hier zelf een keuze in.

Tennissetjes met logo bestellen bij Allgifts

Geef uw voorkeuren aan: de kleur, de bedrukking en de leveringsdatum. Upload dan uw artwork en dan gaan wij er verder mee aan de slag! En daar blijft u altijd bij betrokken. We optimaliseren uw artwork gratis en u krijgt altijd een digitale drukproef voor akkoord. 

8.9
1895 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999