Vrijdag 10 april & maandag 13 april zijn we niet geopend, wij genieten dan van een lang paasweekend! Dinsdag 14 april staan we weer voor je klaar.

Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Thuiswerken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Tennissetjes bedrukken

Tennissetjes bedrukken doet u sportief overkomen en het is ook nog eens een heerlijk zomers geschenk! Tennissetjes zijn sportartikelen met een speelse twist. Ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie! Had u er al aan gedacht dat u daardoor zelfs in het buitenland zult opvallen? Gaaf, toch?

Tennissetjes met logo

Tennissetjes bedrukken doet uw logo overal opvallen. Dit soort sportieve setjes worden vaak meegenomen op vakantie, dus u zult zelfs in het buitenland opvallen! Hoe gaaf is dat? Ook niet onbelangrijk: u maakt uw relatie ontzettend blij met een speels geschenk zoals een tennisset.

Bedrukte tennissetjes, hoe?

Deze setjes bestaan meestal uit 2 rackets en een balletje. Voor de meeste setjes geldt dat we de tennisrackets bedrukken met uw logo, zodat u echt opvalt. Dat kan vaak op 1 zijde, maar ook op beide. Meestal heeft u hier zelf een keuze in.

Tennissetjes met logo bestellen bij Allgifts

Geef uw voorkeuren aan: de kleur, de bedrukking en de leveringsdatum. Upload dan uw artwork en dan gaan wij er verder mee aan de slag! En daar blijft u altijd bij betrokken. We optimaliseren uw artwork gratis en u krijgt altijd een digitale drukproef voor akkoord. 

8.9

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2020 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award