Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Ballonnen bedrukken

Met toeters en bellen een team aanmoedigen, carnaval vieren of iets anders op een feestelijke manier tot uiting brengen? Dan is ballonnen bedrukken de perfecte manier! Je kunt ze bedrukken met je logo, met een boodschap of met iets leuks in het thema van je feest. Maar naast ballonnen, kunnen we nog allerlei andere leuke fan- en feestartikelen bedrukken! Hier lees je alles over hoe ballonnen bedrukken precies werkt, hoe eenvoudig het is en wat je allemaal nog meer voor leuks kunt voorzien van je logo, om zo perfect op te vallen en er een mooi feest van te maken!

Ballonnen bedrukken: geef lucht aan uw evenement

Een van de beste manieren om uw zaak of evenement te promoten of een nieuw product te lanceren, is het gebruik van bedrukte ballonnen. Onmiddellijk wordt de aandacht gevestigd op wat u te vertellen of aan te bieden heeft. Ballonnen zijn als het ware publieksmagneten waarvoor shoppende en kuierende mensen automatisch hun pas inhouden en nieuwsgierig worden. Op kinderen hebben deze frivole aandachtstrekkers dan weer een betoverende invloed. Een bedrukte ballon houdt een belofte in, zoveel is zeker.

Een minimale investering voor een maximaal resultaat

Ballonnen bedrukken als ludiek promotiemateriaal heeft vele voordelen. Het goedkope materiaal, verkrijgbaar in vele kleuren en onze expertise met het aanbrengen van uw logo erop genereert belangstelling. U kunt er wedstrijden aan koppelen door een prijs uit te delen voor de ballon die – met een naamkaartje – de grootste afstand bereikt. U deelt ze uit aan kinderen die er verrukt mee rondlopen aan de hand van hun mamma of papa. Schoolfeesten, sportevenementen, braderijen: ze zijn niet compleet zonder bedrukte ballonnen met logo. Allgifts.be heeft nog meer feestartikelen die vakkundig bedrukt kunnen worden.

Ballonnen bedrukken: het ei van Columbus

Bedrukte ballonnen worden geassocieerd met feestelijkheden en bepalen het karakter van een evenement. Statige witte ballonnen voor een huwelijksfeest, en dat kan net zo goed een fusie tussen twee bedrijven zijn. Kleurige ballonnenbomen die van ver al het jonge volkje aantrekken, zwarte bedrukte ballonnen zorgen dan weer voor een verwachtingsvolle sfeer, zodat de introductie van een nieuw product iets mysterieus krijgt. Rijpt er een idee, neem dan contact op met Allgifts.be zodat uw inspiratie concreet vorm krijgt.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999