Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Make-up spiegels bedrukken

Make-up is populair onder de vrouwen. Waarom niet een spiegel bedrukken, of een ander make-up item? Iedere vrouw kan een spiegeltje, goede lippenstift of mooie kwasten set waarderen. Voor mannen is het lastig om hier een keuze uit te maken, daarom hebben wij dat al gedaan! Het populairste item onder de verzorgingsproducten is deze make-up zakspiegel!

13 producten

Zakspiegel bedrukken: goed gezien

Een erg leuke giveaway voor bodyshops, lichaamsverzorgingssalons en kappers, zo’n bedrukte make-up spiegel. Dit relatiegeschenk vindt zonder omwegen zijn weg in elke handtas omdat het altijd wel van pas komt. Tegelijkertijd wordt uw relatie herinnerd aan een volgende afspraak. U schenkt hiermee een persoonlijke reminder weg die zich focust op het uiterlijk. Per slot van rekening wil iedereen er altijd goed uitzien. Laat een zakspiegel bedrukken en u legt een vertrouwensbasis aan met uw klant, omdat u laat zien dat u weet wat belangrijk is.

Een make-up spiegel bedrukken: gefocuste aandacht

Rond of vierkant, in een flashy kleur of in een chique, glanzend metalen uitvoering. Ultraplat of met een ingebouwd led-lampje. Al naargelang het karakter van uw zaak, hip en trendy of gerenommeerd en statig, kunt u voor ieder klantenprofiel een gepaste zakspiegel bedrukken met uw logo op. Een bedrukte make-upspiegel is trouwens ook een fijne attentie om uit te delen aan uw vrouwelijk personeel. Als u betekenisvolle relatiegeschenken wilt weggeven om uw betrokkenheid met uw cliënteel te benadrukken, vindt u vast en zeker het gepaste artikel in onze collectie gezondheid en verzorging.

Een bedrukte zakspiegel: opdat uw klanten er goed uitzien

Als optieker, juwelier of, waarom niet, kledingzaak is het uitdelen van een gepersonaliseerd make-up spiegeltje een weggever die uw naam een charmante bijklank geeft. Geen vluchtige blikken meer in een uitstalraam om te zien of het kapsel nog goed ligt. Nu neemt uw relatie uw spiegeltje om zich te ervan te verzekeren dat alles er perfect uitziet. Uw logo waakt over het uiterlijk. Allgifts.be maakt van uw gekozen zakspiegel een exclusief weggevertje dat onmisbaar zal blijken te zijn en uw naam keer op keer in beeld brengt.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999