Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Tijdsaanduiding
Aanduiding
Ga naar de producten ()
Reset filters
14 producten

Wandklokken bedrukken: bijtijdse promotie

Dankzij de centrale plaats die een wandklok in een ruimte inneemt, is dit een relatiegeschenk dat zich uitstekend ertoe leent om uw logo onder de aandacht te brengen. Wandklokken bedrukken is dan ook een slimme zet om doeltreffend promotie te voeren. Dagelijks wordt uw relatiegeschenk tientallen keren geraadpleegd en even zoveel keren prent uw logo zich in het geheugen van zij die het uur willen weten. Laat een klok bedrukken en iedereen weet hoe laat het is, zeker wat uw logo betreft.

Een klok bedrukken met logo: iedere seconde telt

Rond of vierkant, met analoge of digitale tijdsaanduiding, in combinatie met een weerstation of kalender: u vindt het allemaal bij Allgifts.be. U kunt kiezen voor een retro design, sjiek en stilistisch of eerder speels, zoals een wandklok in de vorm van een uit de kluiten gewassen horloge. Of u het nu schenkt als een luxe relatiegeschenk of als een item voor op de werkplek: dit relatiegeschenk kwijt zich met overgave aan zijn taak: uw logo op een doeltreffende wijze in de herinnering brengen. Laat wandklokken bedrukken om uit te delen: uw logo krijgt ieder uur van de dag de nodige aandacht.

Een klok bedrukken: zoals uw klokje tikt bij u relatie, tikt het nergens

Een klok bedrukken met logo, het lijkt misschien wat gewoontjes, maar dat is zonder de kunstenaars van Allgifts.be gerekend. Dankzij onze verschillende druktechnieken zoals de doming-techniek kunnen wij wandklokken bedrukken met uw logo in een 3D-effect. Zo wordt een wandklok plots een exclusief relatiegeschenk dat niet alleen vanwege zijn bruikbaarheid, maar ook vanwege de mooie opdruk aandacht genereert. In zee gaan met Allgifts.be betekent dat u een partner hebt die dankzij zijn doorgedreven service van uw promotiecampagne een onweerstaanbaar succesnummer maakt.

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999