Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Jeu de boules bedrukken: promotie aan een rustig tempo

Heerlijk onthaasten, nippen aan een glaasje rode wijn, beschut door de schaduw van enkele platanen op een pittoresk Frans dorpspleintje: breng u relaties gelijk in de juiste stemming en laat een set jeu de boules bedrukken als verlokkelijk relatiegeschenk. Ze kunnen in de tuin al oefenen met familie en vrienden. Laat petanque bedrukken en u schenkt een spel dat mensen nader tot elkaar brengt. Nu brengt u de mensen nader tot uw merk.

Petanque bedrukken: tijd nemen voor uw logo

Jeu de boules bedrukken en wegschenken in een stijlvol koffertje of tasje: het heeft iets. Het zal een relatiegeschenk blijken te zijn dat zijn gewicht in goud waard is op promotioneel vlak. Enerzijds wordt er gerefereerd naar de aangename dingen des levens, anderzijds geeft u hiermee aan dat u naast zaken doen ook ontspanning weet te waarderen. Gedenk uw personeelsleden met een stemmig gezelschapsspel, geef uw zakenrelaties een uitzicht op een zorgeloze vakantie en laat petanque bedrukken. Ook tijdens de vrije tijd en vakantie zullen uw relaties en omstaanders herinnerd worden aan uw naam.

Jeu de boules: promotie met ballen

Of u nu een mini petanque bedrukken laat of voor het echte werk gaat, de boodschap blijft hetzelfde: geniet van het leven. Die boodschap wordt overgebracht via uw logo. Allgifts.be zorgt ervoor dat uw logo op dit relatiegeschenk helemaal tot zijn recht komt en er als het ware een vanzelfsprekende eenheid mee vormt. U kunt uw relatiegeschenk dan ook met gepaste trots overhandigen aan uw relaties. U kunt zich op elk moment vergewissen van de stand van het productieproces dankzij onze transparante werkwijze. Een late ingeving kan op die manier nog netjes geïntegreerd worden. Service met de hoofdletter S.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999