Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Aantal gb
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een USB key bedrukken: sleutelen aan uw succes

U wilt u relaties iets geven waar ze echt wat aan hebben, dat ze altijd op zak hebben zodat uw naam constant in de herinnering blijft en dat er ook nog eens flitsend uitziet? Laat een USB key bedrukken. Dit item hangt broederlijk naast de andere sleutels aan de sleutelbos van uw klant, neemt omzeggens geen plaats in en is een zegen voor snelle opslag en uitwisseling van data. U kiest een opvallende kleur zodat uw logo meteen opvalt. Uw relatiegeschenk wordt meteen aan de splitring gehangen en begint onmiddellijk aan zijn promotionele taak.

Een bedrukte USB key: direct resultaat

Een USB key bedrukken met een opslagcapaciteit van 1, 2, 4 of 8GB: spitstechnologie voor een scherpe prijs. Uitgevoerd in aluminium en dus van degelijke kwaliteit. Echt iets om mee uit te pakken. Een computer of tablet is gemeengoed, dus uw doelpubliek is even groot als verscheiden. Of u nu een architectenbureau runt of een betoncentrale: met een USB key maakt u al uw relaties gelukkig. Computeraccessoires zijn gegeerde en veelzijdige relatiegeschenken die wonderen doen voor uw naambekendheid. Kleine werkpaardjes die uw naam in galop verspreiden.

Een USB key bedrukken: een sleutel die op alle deuren past

Ieder van uw relaties heeft zijn of haar eigen collega's, vriendenkring en familieleden. Te pas en te onpas worden er documenten en foto's uitgewisseld. Uw relatie haalt het van u gekregen relatiegeschenkje boven om in de pc te steken en uw logo baadt in de algemene belangstelling. Reden genoeg voor iedereen om uw zaak ook eens met een bezoekje te vereren. Verleid hen met een bedrukte USB key en zie de curve van uw zakencijfer gestaag omhoog gaan. Bij Allgifts.be zorgen we er wel voor dat niemand naast uw sprankelende logo kan kijken.

9
2062 Beoordelingen
9 Op basis van 2062 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999