Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Vlieger met logo

We're flying high! Met een vlieger bedrukken maakt u kinderen zeker weten blij. Vliegers zijn er in alle kleuren van de regenboog en in verschillende groottes en soorten. Gaat u voor een standaard vlieger in uw favoriete kleur? Of pakt u het wat creatiever aan en laat u een vlieger bedrukken die de ontvanger zelf kan inkleuren? Met vliegers bedrukken zorgt u ervoor dat kinderen weer meer naar buiten gaan en in beweging blijven!

Bedrukte vlieger van Allgifts

Een vlieger bedrukken om weg te geven is hartstikke leuk! U kunt ze zomaar weggeven, op een open dag om maar een voorbeeld te geven. Maar u kunt ze ook door kinderen laten winnen met spelletjes. Een vlieger is al gauw goed. Staat er wat wind, dan kan een kind zich er minutenlang mee vermaken!

Vlieger bestellen 

Vliegers bestellen bij Allgifts? Dat is een goed idee, want wie bij ons bestelt, blijft altijd betrokken bij zijn bestelling. U krijgt een digitale drukproef van ons voordat we uw vlieger bedrukken. Alleen op uw akkoord gaan we voor u drukken. Daarna kunt u uw bestelling van deur tot deur volgen op onze track & tracepagina waarvoor u een code ontvangt!

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999