Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
13 producten

Een kurkentrekker bedrukken als geschenk

Bent u op zoek naar een geschenk dat u op het einde van het jaar aan uw klanten of personeel kunt geven, dan is een bedrukte kurkentrekker het overwegen waard. Zeker wanneer u deze in combinatie met een lekker flesje wijn geeft. Bij allgifts.be vindt u een scala aan wijnaccessoires die een leuk geschenk vormen en volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Een kurkentrekker bedrukken is maar een van de vele mogelijkheden die u krijgt.

Een kurkentrekker bedrukken met uw bedrijfslogo

Uw logo is normaal gezien het meest typerende symbool voor uw bedrijf. Mensen herkennen het en moeten als vanzelf aan u denken wanneer ze de kleuren en vorm voor ogen krijgen. Vandaar dat het de perfecte afbeelding is om op relatiegeschenken en personeelscadeaus te laten drukken. Zeker wanneer dit accessoires zijn die vaak op tafel worden gelegd zodat iedereen ze ziet. Een kurkentrekker is zo'n handigheidje dat elk etentje wel uit de kast wordt gehaald. Meestal op de leukste momenten. Wanneer uw logo er op staat, zal iedereen bijgevolg met plezier aan uw bedrijf denken.

Een bedrukte kurkentrekker en een flessenstop

Er is heel wat keuze te vinden bij allgifts.be wanneer u de kurkentrekkers doorzoekt. Van klein en eenvoudig tot groot en in het oog springend. Wilt u het relatiegeschenk tot in de puntjes verzorgen dan voegt u er nog een bedrukte flessenstop aan toe. Zo geeft u iets om de fles te openen en iets om ze weer dicht te doen zodat de wijn nog even bewaard kan worden. Kies accessoires in dezelfde stijl voor een leuk en passend geheel.

 

9
2050 Beoordelingen
9 Op basis van 2050 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999