+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Notitieboekjes

(270)

Notitieboekjes bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte notitieboekjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals notitieboekjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk notitieboekjes met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 258 klanten

Notitieboekje bedrukken

v.a. € 1,24

A6 notitieboekje bedrukken

v.a. € 0,65

Notitieboek Eco bedrukken

v.a. € 0,37

Notitieblok bedrukken

v.a. € 1,84

notitieboekje bedrukken

v.a. € 0,72

Bureauset bedrukken

v.a. € 1,35

Pocket Notebook A4 bedrukken

v.a. € 2,06

A5 notitieboek bedrukken

v.a. € 1,95

Flemming jotter bedrukken

v.a. € 1,10

Notitieboekjes bedrukken voor meer visibiliteit

Wellicht bent u ook voortdurend op zoek naar manieren om de zichtbaarheid van uw bedrijf of merk te verhogen. Hoe meer mensen zich bewust zijn van wat u doet, hoe meer klanten u krijgt. Een van de manieren om dit te doen, is het bedrukken van gadgets en hebbedingen die u kunt uitdelen. Iedereen kent de bedrukte pennen wel die aan heel wat recepties te vinden zijn, maar de mogelijkheden zijn veel ruimer. Bij allgifts.be kunt u bijvoorbeeld ook schrijfmappen of sportartikelen van uw logo of een leuke slogan laten voorzien. Idealiter kiest u voor een artikel dat past bij de diensten of producten die uw bedrijf levert.

Een notitieboekje bedrukken voor seminaries

Een goed moment om gepersonaliseerde artikelen te verdelen zijn de seminaries waaraan u deelneemt of die u zelf organiseert. Laat vooraf een notitieboekje bedrukken en zorg voor een voldoende grote oplage. Verzorgt u zelf enkele sprekers, dan kunt u ook een schrijfblok bedrukken die de aanwezige deelnemers tijdens de presentatie kunnen gebruiken om nota's te maken. Het notitieboekje bedrukken kan met uw logo of een tekst die aansluit bij het specifieke evenement.

Laat een schrijfblok bedrukken met uw logo

Ook binnen uw bedrijf worden er vaak schrijfblokken gebruikt. Een notitieboekje bedrukken voor uw werknemers zorgt voor meer uniformiteit binnen het bedrijf. Daarnaast leidt het ertoe dat uw merknaam wordt meegenomen naar klanten. Een schrijfblok bedrukken die verkopers bovenhalen wanneer ze een afspraak hebben, geeft u extra naamsbekendheid. En waarom zou u ze niet meegeven als relatiegeschenk of incentive? Zo belanden ze ook in de privésfeer van uw klanten en personeel. Duik in het aanbod van allgifts.be en ontdek de vele mooie en praktische notitieboekjes en schrijfblokken die u kunt laten personaliseren.

 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster