Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Parkeerschijven bedrukken: zichtbaar voor iedereen

Onmisbaar in de wagen, altijd paraat wanneer het nodig is. Laat een parkeerschijf bedrukken met uw logo en u hebt een giveaway die onmiddellijk zijn plaatsje verovert in de wagen. U behoedt uw relaties voor een vervelende boete en iedere voorbijganger die langs de wagen van uw relatie wandelt, ziet uw logo klaar en duidelijk op de parkeerschijf staan. Hebt u een zaak in een drukke winkelstraat, laat dan een partij parkeerkaarten bedrukken. Een kleine investering voor een nuttig relatiegeschenkje. Zo meegegeven en u wint er de dankbaarheid van uw klanten mee.

Een parkeerschijf bedrukken: een geld besparend visitekaartje voor uw relaties

Gaat u voor de klassieker, laat dan kartonnen parkeerschijven bedrukken. Er is genoeg ruimte voor uw logo en de blauwe kleur is een prima achtergrond. U kunt er ook iets speciaals van maken: een parkeerschijf bedrukken die ook als ijskrabber dienst doet. Maak er een compleet setje van met bandenprofielmeter en overtuig op die manier uw betrokkenheid met uw relaties. Bent u garagehouder of verzekeraar? Uw logo past als gegoten op zulk een relatiegeschenk. Er rijden enkele miljoenen wagens rond op onze wegen. Autoaccessoires inzetten als relatiegeschenk is dus een goede zet: u bereikt er zowat iedereen mee.

Parkeerschijven bedrukken: promotie die werkt

U heeft er goed over nagedacht en ziet het helemaal zitten: een parkeerschijf bedrukken is een ideaal relatiegeschenk voor uw promotiecampagne. Bij Allgifts.be staan de persen al klaar. Vanaf de eerste klik op onze website tot de levering van uw zorgvuldig gedrukte bestelling, hebt u op ieder moment de touwtjes in handen. Wij staan u bij in uw keuze, brainstormen over druktechniek en plaatsing van uw logo. U kunt onderweg desgewenst bijsturen. Wij houden rekening met speciale wensen omtrent de leveringstijden. Kortom: vanaf het moment dat u met ons in zee gaat, is uw promotiecampagne al geslaagd.

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999