Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Pringles met logo voor de snelle trek

We kennen deze snack allemaal, misschien behoort hij wel tot je jeugdsentiment. In het weekend op de bank, hup, je onderarm verdween in zo'n mega bus met licht gebogen chips die qua vorm precies aansloot op je tong. Daar moest wel over nagedacht zijn! En als je eenmaal begint met eten, dan is het verdraaid lastig om hem niet in één keer soldaat te maken. Tja, ze zeggen het zelf al: 'Once you pop, you can't stop.' En daar is geen woord aan gelogen!

De oplossing: mini Pringles

En dat is nou precies waar Pringles een oplossing voor heeft. De mini variant. Een Pringles busje met ongeveer 40 gram chippies in jouw favoriete smaak. Bedenk je eens dat je pak 'm beet 20 keer iets in je mond stopt, moet je nagaan hoeveel lekkers er dan eigenlijk wel niet in zo'n klein busje zit. Stel, je hebt een lange beursdag achter de rug en moet gewoonweg even wat eten. Vaak hebben we dan zin in eten: chips, nootjes of snoep. Dan zijn mini Pringles uitermate geschikt. Lekker om zelf te houden, maar voor je bedrijf heeft het pas echt effect als je je eigen Pringles met logo uitdeelt. Wat is jouw favoriete smaak? Zoals je in ons assortiment kunt zien, is onze productmanager zelf dol op paprika Pringles.

Waar deel je Pringles met logo uit?

Zoals gezegd is een (zakelijk) event een uitgelezen moment om te zorgen voor een smakelijke attentie. Dat kan als weggever op je beurstand zijn, maar ook als onderdeel van een goodiebag. Gevuld met blijvende weggevers met jouw logo, maak je zeker indruk. Want eerlijk is eerlijk, er zit één nadeel aan. Dat busje met mini Pringles gaat praktisch altijd in één keer op. Natuurlijk kun je hergebruik stimuleren door op de full colour wikkel ook instructies te drukken. Heb je al eens gedacht aan een wattenschrijfjes 'dispenser', een cadeauverpakking maken of transformeren tot speaker? Wel even goed afwassen natuurlijk!

Pringles chips

Een samenwerking met de plaatselijke bioscoop, als onderdeel van een welkomstpakketje voor nieuwe medewerkers, als persoonlijk snackie in het kerstpakket... Er zijn zoveel mogelijkheden om te zorgen voor een smakelijk aandenken op een opvallende manier! Mocht je het zelf nou lastig vinden om de bedrukking aan te leveren voor op de mini Pringles bus? Wij denken en ontwerpen graag met je mee. Wist je trouwens dat de assocatie met een groot en goed gewaardeerd merk alleen maar kan bijdragen aan een positieve reminder? Lekker en nog functioneel ook.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999