Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Geduldspelletjes bedrukken: uw logo als breinbreker

Soms is het een hele opgave om de kinderen stil te krijgen, vooral tijdens lange ritten met de auto. Help uw relaties een handje en laat geduldspelletjes bedrukken. Zalige rust voor uw relaties en een pluim voor uw logo is het resultaat. U hoeft er niet verwonderd om te zijn dat wanneer u een bedrukt geduldspelletje aan uw relaties uitdeelt, ze er zelf hun vindingrijkheid op botvieren. Prima: geconcentreerde aandacht voor uw logo! Het zijn spelletjes die nieuwsgierig ter hand worden genomen en waarbij de tijd ongemerkt voorbijvliegt. In plaats dat de kinderen vragen, ‘is het nog ver?’, zullen ze verwonderd opkijken en zeggen, ‘zijn we er al?’

Tijd voor een spelletje, tijd voor uw logo

Een assortiment geduldspelletjes in metaal of plastic in opvallende kleuren. Alleen al het uitzicht zuigt de nieuwsgierigheid van kinderen. Of maak er een ecologisch statement van en schenk een breinbreker in bamboehout, geleverd in een mooie geschenkdoos. Het geeft ook nog eens standing aan het bureaumeubel. Een relatiegeschenk dat tegelijk een uitdaging is spreekt aan en intrigeert. Uw logo deelt bijgevolg in de opgewekte nieuwsgierigheid. Homo ludens, de mens is een spelend wezen: doe uw voordeel met deze oude wijsheid.

Geduldspelletjes bedrukken: tijd nemen voor uw merk

Het hoeft dus niet altijd bittere ernst te zijn als u een promotiecampagne bedenkt. Geef de mensen iets om na te denken en u hebt hun aandacht. Laat geduldspelletjes bedrukken om uit te delen op beurzen, in uw interimkantoor of zelfs in uw wachtkamer: tijd wordt plotseling uw beste vriend. Al 20 jaar scheert Allgifts.be hoge toppen in de wereld van de relatiegeschenken. Voortdurende innovatie en onophoudelijk streven naar de beste kwaliteit zorgen ervoor dat uw relatiegeschenk altijd een streepje voor heeft op de concurrentie. Allgifts.be: uw trouwe partner voor ongeëvenaarde relatiegeschenken.

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999