Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Herfst deals Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
15 producten

Slippers bedrukken: stapvoets reclame maken

Er is maar weinig schoeisel dat meer doet refereren aan zon, zee en strand dan een paar slippers. Breng uw relaties helemaal in de juiste stemming en laat slippers bedrukken. U hoeft daarvoor echt niet te wachten tot de eerste zonnestralen zich aandienen. Slippers laten zich net zo gemakkelijk binnenshuis dragen. Het gevoel van ongedwongenheid en vrijheid dat een paar simpele slippers teweegbrengt, zorgt automatisch voor een zonnig humeur. Geef de bezoekers van uw schoenenzaak een paar slippers mee bij hun aankoop, eender in welk seizoen. U kunt rekenen op een volgend bezoek van uw tevreden klanten.

Bedrukte slippers: uw logo ten voeten uit

Baat u een sauna uit of runt u een hotel, ook dan geven slippers extra cachet aan uw zaak. Een paar slippers, vervaardigd uit zachte badstof met een antislipzool. Een verwennerij voor uw gasten. Flip flops voor dames en heren, exclusieve hotelslippers: allemaal te vinden bij Allgifts.be. Als het erop aankomt om uw relaties te verwennen of ze een vakantiegevoel te bezorgen, is het schenken van slippers met uw logo op een vanzelfsprekend artikel. Slippers horen bij elke vakantiebagage: zorg ervoor dat het dan uw slippers met logo.

Slippers bedrukken: uw logo krijgt overal voet aan de grond

Slippers in alle kleuren voor jong en oud. Een relaxed gevoel voor uw relaties, zonnige kijkdichtheid voor uw logo. Laat uw slippers bedrukken bij Allgifts.be en wij zorgen ervoor dat uw logo het zonnetje in huis wordt bij uw relaties. De kwaliteit van ons drukwerk zorgt ervoor dat een intensief gebruikt relatiegeschenk als een flip flop of een hotelslipper zijn boodschap blijft uitdragen. U wordt bijgestaan door ons team enthousiaste medewerkers voor wie uw tevredenheid het ultieme doel is. Dat, en onze onberispelijke service is uw garantie voor een geslaagd relatiegeschenk.

8.9
1890 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999